Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Panduru, din nou pe banca unei echipe. Ofertă total surprinzătoare: "Nu este uşor"

BREAKING | Panduru, din nou pe banca unei echipe. Ofertă total surprinzătoare: "Nu este uşor"

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru (53 de ani), a fost invitatul lui Dan Udrea la ”Întrebaţi şi noi”, un proiect Orange Sport, care poate fi urmărit în exclusivitate pe canalul nostru de YouTube.

Basarab Panduru, fostul component al ”Generaţiei de Aur” şi, totodată, unul dintre cei mai apreciaţi analişti din România, a răspuns celor mai tari întrebări adresate de comunitatea noastră pe contul oficial de YouTube, Orange Sport România.

Basrab Panduru a fost la un pas să revină în antrenorat! De ce a refuzat Pandi oferta

Panduru a dezvăluit că a fost ofertat chiar în iarna acestui an să se alăture în staff-ul tehnic al unei echipe al cărei nume a preferat să nu îl dezvăluie. Fostul mijlocaş al Stelei a ales să rămână alături de Orange Sport şi nu a dat curs ofertei primite.

”(n.r.- Există vreo şansă să te întorci în antrenorat?) Nu este uşor să răspund la întrebarea asta. Am avut o posibilitate, acum, în iarnă, să plec din nou, nu am putut de data asta, pentru că deja mă angrenasem în alt proiect cu Orange.

Am considerat că nu este corect să plec în momentul ăsta, pentru că altădată, când a trebuit să plec, am avut argumente, ştiau oamenii de la început că există posibilitatea asta.

Acum mi s-a părut că nu este corect faţă de Orange şi am ales să rămân în continuare. Nu ştiu”, a spus Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Basarab Panduru a făcut parte ultima dată din staff-ul Universităţii Craiova, în urmă cu doi ani, din postura de antrenor secund. De-a lungul carierei, Pandi a fost principal la Poli Timişoara, Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Farul şi Progresul.

Acesta a ocupat, de asemenea, pentru scurt timp funcţia de director sportiv al FCSB în sezonul 2009-2010.

Afla mai multe despre: basarab panduruorange spoprt 

viewscnt
Articole similare