adplus-dvertising
You are here:

BREAKING | Surpriză! Iftime a anunţat numele noului antrenor de la FC Botoşani: "Am decis"

BREAKING | Surpriză! Iftime a anunţat numele noului antrenor de la FC Botoşani: "Am decis"

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a bătut palma cu noul antrenor de la FC Botoşani. Flavius Stoican (46 de ani) va reveni în Superligă, după ce a antrenat recent pe CS Mioveni, şi o va prelua pe FC Botoşani, unde va avea un obiectiv clar: salvarea de la retrogradare!

Flavius Stoican e noul antrenor la FC Botoşani. După înfrângerea cu FCSB din Cupa României, 0-2, în care "roş-albaştri" au folosit mai mulţi jucători tineri şi foarte tineri, Valeriu Iftime s-a mişcat repede şi a pus antrenor care să scoată echipa din situaţia grea cu care se confruntă.

BREAKING NEWS | Surpriză! Iftime a anunţat numele noului antrenor de la FC Botoşani: "Am decis"

FC Botoşani trece printr-o situaţie grea în clasamentul Superligii şi se luptă la retrogradare, deşi ambiţiile erau pentru play-off. După plecarea lui Mihai Teja, FC Botoşani i-a dorit pe Adailton, dar şi pe Marius Croitoru înapoi, doar că niciun antrenor nu a acceptat oferta.

Ca atare, s-a ajuns la intermatul asigurat de Mihai Ciobanu, dar Valeriu Iftime a luat o decizie rapidă şi importantă după înfrângerea suferită de echipa sa cu FCSB, 0-2 în Cupa României, în care formaţia lui Gigi Becali a folosit mai mulţi jucători tineri.

Valeriu Iftime va încerca să redreseze "corabia" de la FC Botoşani cu Flavius Stoican, antrenor care a pregătit-o ultima dată pe CS Mioveni, în Superligă.

„În momentul ăsta am antrenor. Azi noapte am decis să pun un antrenor cu experienţă pentru că experimentul ăsta sau să încerc tot felul de improvizaţii din club. Nu am văzut tot meciul că sunt plecat, dar ce am auzit mă înspăimântă.

Nu credeam că fotbalul te pedepseşte atât de repede şi de rău. Ca atare am vorbit cu Flavius Stoican să vină la Botoşani, el având o predilecţie, a făcut treabă bună la Iaşi, îi place Moldova, sper să facă treabă măcar până în vară la Botoşani, să mă scape de la retrogradare”, a spus Valeriu Iftime, conform Fanatik.

Dinamo, Chindia, CS Mioveni, FC Voluntari, Zimbru Chişinău, Pandurii Tg. Jiu, Poli Iaşi, Petrolul Ploieşti, Viitorul Pandurii Tg. Jiu şi FCU Craiova sunt cluburile pe care le-a antrenat Flavius Stoican.

viewscnt
Articole similare