Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căldura, bat-o vina! 40 de grade la ora meciului FC U Craiova - CFR Cluj. Dan Petrescu: ”La Mondialul din 94, pierdeam patru kilograme pe meci”

Căldura, bat-o vina! 40 de grade la ora meciului FC U Craiova - CFR Cluj. Dan Petrescu: ”La Mondialul din 94, pierdeam patru kilograme pe meci”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va juca în etapa a doua din Superligă în compania celor de la FC U Craiova, duminică, iar în conferinţa de presă premergătoare partidei a abordat mai multe subiecte, printre care se numără şi valul de căldură existent în aceste zile în România şi noul transfer realizat de formaţia din Bănie.

FC U Craiova - CFR Cluj se va juca duminică, de la ora 16:00, aspect ce nu l-a mulţumit pe Dan Petrescu, având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile în ţară.

Dan Petrescu: ”La Mondialul din 94, doctorul ne cântărea şi pierdeam patru kilograme pe meci”

Astfel, antrenorul formaţiei din Gruia a făcut o povestit un episod similar din vara fierbinte a Mondialului american din 1994.

”Aici e tot timpul presiune, să fim pregătiţi tot timpul să câştigăm meciuri.

Vine un meci care sincer nu mi-aş fi dorit să vină aşa repede din mai multe motive: căldura, deplasarea şi ceva probleme de lot.

Sincer mie mi-e cam frică de acest meci, să nu păţească vreun jucător ceva. Cred că vor fi 40 de grade la ora jocului.

Poate numai la Mondialul din 94 a fost căldura asta. Era foarte cald şi, după meci, doctorul ne cântărea şi pierdeam cam patru kilograme pe meci”, a declarat Dan Petrescu.

De asemenea, antrenorul campioanei a fost chestionat şi despre transferul de răsunet realizat de FC U Craiova: fundaşul grec Kyriakos Papadopoulos.

”Am înţeles că au luat şi un jucător de la Atromitos, din Grecia, care a fost şi pe la Hamburg. Un jucător de nivel bun, un fundaş central”, a adăugat antrenorul lui CFR Cluj.

Dan Petrescu a vorbit şi despre Marius Croitoru, antrenor care în această vară a făcut trecerea de la FC Botoşani la FC U Craiova.

”Să vadă şi el că nu este uşor să fii antrenor în mai multe locuri. La Botoşani era clar că ştia foarte bine oraşul, clubul.

Acum trebuie să dovedească şi la altă echipă, dar e un antrenor, într-adevăr, care ştie ce face”, a completat tehnicianul campioanei.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare