adplus-dvertising
You are here:

Campionul României, sub comanda lui Petrea! Becali a plătit 2 milioane €. UTLIMA ORĂ

Campionul României, sub comanda lui Petrea! Becali a plătit 2 milioane €. UTLIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Campionul României cu Viitorul în 2017, Dragoş Nedelcu (25 de ani) va reveni sub comanda lui Toni Petrea la FCSB, la începutul perioadei de mercato. Gigi Becali a plătit, în 2017, 2 milioane de euro pentru transferul lui Dragoş Nedelcu de la echipa lui Gică Hagi.

Dragoş Nedelcu se pregăteşte să revină sub comanda lui Toni Petrea la FCSB, când perioada de mercato se va deschide, după ce împrumutul la Farul va expira. "Regele" Hagi nu are de gând să-l achiziţioneze definitiv pe fotbalistul crescut în academia sa.

Fotbalist de naţională, sub comanda lui Petrea la FCSB! Becali a plătit 2 milioane € pentru transfer

În 2017, Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro pentru Dragoş Nedelcu de la Viitorul, dar i-a căzut repede în dizgraţie pentru că nu s-a ridicat la pretenţiile sale. După ce a jucat foarte puţin pentru FCSB, Nedelcu a sfârşit prin a fi împrumutat şi chiar a refuzat un transfer în Ungaria, după ce a făcut vizita medicală.

În acest sezon, FCSB l-a împrumutat mai întâi în Germania, Fortuna Dusseldorf, apoi la Farul, unde Gică Hagi a fost convins că-l va putea "resuscita". Împrumutul lui Dragoş Nedelcu va expira, iar când perioada de mercato se va deschide acesta va trebui să revină, cel puţin momentan, sub comanda lui Toni Petrea la FCSB.

La Farul, Dragoş Nedelcu a jucat 15 meciuri în toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat două goluri.

Gică Hagi, convins că Dragoş Nedelcu e cel mai bun mijlocaş închizător din România!

La revenirea la Farul, Gică Hagi a declarat despre Dragoş Nedelcu că este, poate, cel mai bun mijlocaş la închidere din România. "Nede a stat bine, e închizător bun, are pasă bună, are construcţie bună, stă bine în teren. E mijlocaş, niciodată fundaş! Eu nu-l bag fundaş nici dacă mă baţi. Nedelcu e mijlocaş central toată ziua şi poate cel mai bun din România, se bate cu Tudor Băluţă”, spunea Gică Hagi în februarie.

  • 1 - un trofeu a câştigat Dragoş Nedelcu cu FCSB, o Cupă a României în 2020
  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Dragoş Nedelcu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare