Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul UTA-ei a răbufnit după meciul cu Sepsi. ”M-au înjurat oameni de 65 de ani. Sunt foarte nervos”

Căpitanul UTA-ei a răbufnit după meciul cu Sepsi. ”M-au înjurat oameni de 65 de ani. Sunt foarte nervos”

Superliga

Comentarii

Florin Iacob a fost un car de nervi la flash-interviul de după meciul cu Sepsi, pierdut de UTA, scor 0-1.

Căpitanul ”Bătrânei doamne” a fost poate cel mai bun jucător din tabăra oaspeţilor, dar cu toate acestea, nu a putut evita eşecul echipei sale. Aganovic l-a executat pe Iacob în al doilea minut de prelungire cu o lovitură liberă superbă, dar UTA putea obţine dramatic un punct la următoarea fază, dar Albert Stahl a ratat incredibil, singur cu portarul Niczuly.

”M-au înjurat oameni în toată firea. Ăsta este respectul pentru un fotbalist”

Originar din Braşov, Florin Iacob le-a bătut obrazul suporterilor din localitatea vecină, care l-au apostrofat în timpul meciului. Portarul UTA-ei a mărturisit că a contat şi absenţa lui Mircea Rednic de pe banca alb-roşiilor.

”Îmi găsesc cu greu cuvintele. Pentru oricine este frustrant, nu doar pentru mine.  Sunt foarte nervos. Nu ştiu cine a mai zis că la el în oraş e înjurat.  Eu sunt la 20 de kilometri de Braşov, oraşul meu natal, şi mă înjură toată lumea de pe aici. Dacă ăsta este respectul pentru un fotbalist... Nu ştiu de ce. Oameni în vârstă, în toată firea, de 60-65 de ani. Capul sus, nu mai pot să mai zic. Trebuie să lăsăm capul jos şi să acceptăm toate criticile. Vine pauza, apoi vine U Cluj, o echipă bună.

Acceptăm toate criticile şi merge înainte, altfel nu ştiu ce se poate întâmpla la următorul meci de acest gen. Am dus bine meciul până în minutul 90, am pasat în prima repriză. Dar Sepsi e o echipă cu calitate, cu jucători de execuţie. Contează absenţa lui Mircea Rednic, dar nu e o scuză. Acceptăm totul acum, nu suntem Messi sau Ronaldo la UTA. Suntem o echipă muncitoare şi cam atât”, a spus Florin Iacob, după meci.

Afla mai multe despre: utasepsi 

viewscnt
Articole similare