Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care sunt fotbaliştii de la Gigi Becali care ”pot juca la multe echipe din lume”. Dumitru Dragomir are un favorit la FCSB: ”E singurul care încearcă”

Care sunt fotbaliştii de la Gigi Becali care ”pot juca la multe echipe din lume”. Dumitru Dragomir are un favorit la FCSB: ”E singurul care încearcă”

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir (77 de ani) a rămas plăcut impresionat de câţiva dintre jucătorii de la FCSB şi a avut un mesaj pentru Gigi Becali (65 de ani).

FCSB joacă diseară în compania vicecampioanei Danemarcei, Nordsjaelland, de la ora 21:30, în prima manşă a turului trei preliminar din Conference League.

Meciul va avea loc pe Stadionul ”Steaua-Ghencea” şi poate fi urmărit în format live text pe Orangesport.ro.

Iar unii dintre jucătorii care vor începe acest duel încă din primul minut au fost ridicaţi în slăvi de Dumitru Dragomir.

Care sunt fotbaliştii de la Gigi Becali care ”pot juca la multe echipe din lume”. Cine e deasupra tuturor: ”El e singurul care încearcă”

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a enumerat câţiva fotbalişti cu care Gigi Becali poate da lovitura pe piaţa transferurilor.

Astfel, jucătorii de la FCSB în care are încredere ”Mitică” sunt: portarii Ştefan Târnovanu şi Andrei Vlad, fundaşul Joyskim Dawa şi mijlocaşii Darius Olaru şi Octavian Popescu.

“Patru-cinci fotbalişti de la Becali pot juca la multe echipe din lume. Uite, o iau aşa, portarii, ambii. A greşit şi Târnovanu, trebuie să îi dea şi ceiluilalt că a greşit de prea multe ori. Dawa este fotbalist bunicel, chiar are nişte calităţi formidabile.

Dacă joci cu un mijlocaş bun în faţa lui, un Djokovic, imediat îţi creşte valoarea.  O să îi crească valoarea şi lângă Chiricheş, un jucător cu experienţă. 

Are unul din mijlocaşii cu cea mai mare capacitate de efort poate nu din ţară, ci din multe ţări ale Europei. Căpitanul echipei, Olaru.

Toţi îl ard pe Octavian Popescu, dar e singurul care încearcă pe spaţii mici, unde apărările sunt aglomerate. Este singurul care ţine de minge, încearcă, driblează. Greşeşte pentru că încearcă oameni buni. 

Octavian Popescu este unul din cei mai buni fotbalişti de la FCSB şi atunci când joacă prost. Aţi văzut cum strânge, pe partea lui nu se centrează odata, ori că joacă stânga ori că joacă în dreapta”, a declarat Dragomir, potrivit Fanatik.

Printre ei totuşi nu se numără Florinel Coman, cel mai în formă fotbalist de la FCSB în 2023.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalidumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare