adplus-dvertising
You are here:

Ce a urmat după ce Yulia Chernitskaya a fost oprită de poliţiştii români, după ce a parcat într-un loc interzis. Tânăra a rămas perplex

Ce a urmat după ce Yulia Chernitskaya a fost oprită de poliţiştii români, după ce a parcat într-un loc interzis. Tânăra a rămas perplexgalerie foto

Diverse

Comentarii

Ucraineanca Yulia Chernitskaya, care a devenit celebră în România după ce a povestit cum un român i-a oferit un ajutor de 200 de lei, a relatat ce s-a întâmplat când a parcat într-un loc nepermis.

Yulia Chernitskaya este una dintre ucrainencele care au fost obligate de război să fugă din ţara natală, pentru a-şi proteja viaţa sa şi a celor 4 copii ai ei.

Tânăra în vârstă de 36 de ani povesteşte de fiecare dată despre cum a fost surprinsă plăcută de ospitalitatea românilor şi despre cât de bine a fost tratată în România.

Ce s-a întâmplat când Yulia Chernitskaya a fost oprită de poliţiştii români

Înainte de începutul războiului, Yulia Chernitskaya avea o carieră de succes în Ucraina, unde era antrenoare de fitness în Odesa şi influencer. De asemenea, era implicată în diverse campanii umanitare.

Însă războiul declanşat de Rusia în Ucraina i-a dat viaţa peste cap. Yulia Chernitskaya a fost nevoită să-şi ia cei 4 copii şi să fugă din Ucraina. A ajuns în România şi în fiecare zi se declară impresionată de felul în care a fost primită aici.

Într-un interviu pentru podul.ro, Yulia Chernitskaya a povestit cum inclusiv poliţiştii români arată multă înţelegere faţă de refugiaţii ucraineni.

Fostă practicantă de judo şi baschet, Yulia a reltat o întâmplare pe care a trăit-o în România, când a parcat într-un loc interzis:

”Toată lumea îmi oferă ajutor şi asta este o veste bună. Dar, desigur, sunt cei care îşi caută propriul interes şi au doar dorinţa de a mă cunoaşte. M-am săturat deja de asta! În general, românii mă tratează cu respect.

Până şi poliţiştii m-au văzut într-un loc de parcare interzis, la început au făcut câteva semne, mi-am cerut iertare, au văzut plăcuţele de înmatriculare de pe maşină şi au spus: ”Totul e ok. Glorie Ucrainei!”, a povestit Yulia Chernitskaya într-un interviu pentru podul.ro.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU YULIA CHERNITSKAYA!

Yulia Chernitskaya s-a adaptat foarte bine în România şi a reuşit deja să se angajeze. Lucrează tot ca antrenoare de fitness, într-o sală din Braşov:

”Aceiaşi oameni care ne-au oferit o locuinţă m-au ajutat să obţin un job ca antrenoare de fitness. Patronul clubului este prietenul lor, deci nu mi-a fost greu să-mi găsesc un loc de muncă pentru care sunt din nou recunoscătoare tuturor celor implicaţi”, a mai povestit tânăra ucraineancă.

viewscnt
Articole similare