Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce antrenor a încercat Gigi Becali să aducă la FCSB: ”Au fost discuţii, recunosc”

Ce antrenor a încercat Gigi Becali să aducă la FCSB: ”Au fost discuţii, recunosc”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vrut să-l aducă în două rânduri pe Ilie Poenaru la FCSB.

Ilie Poenaru este unul dintre antrenorii care sunt pe placul lui Gigi Becali. În vârstă de 46 de ani, acesta susţine că a fost dorit de două ori la FCSB, însă nu s-au sicronizat.

Prima dată spune că a fost căutat după primul lui sezon la Academica Clinceni, când încă nu era prea cunoscut.

Ofertat de FCSB, Ilie Poenaru a preferat să rămână la Clinceni: ”Au fost discuţii”

Ilie Poenaru a ajuns cunoscut în fotbalul din România după mandatul pe care l-a avut la Academica Clinceni, unde a antrenat între ianuarie 2018 şi septembrie 2021.

Cu Academica, Poenaru a reuşit să dea peste cap toate calculele şi a promovat în Liga 1, deşi Clinceni avea printre cele mai mici bugete din Liga 2.

Însă nu s-a oprit aici. Cu Ilie Poenaru antrenor, Academica Clinceni a produs încă o surpriză şi, în urmă cu două sezoane, a intrat în play-off-ul Ligii 1.

Parcursul entuziasmant al lui Ilie Poenaru l-a adus pe lista lui Gigi Becali, despre care spune că l-a dorit de două ori la FCSB:

”Au fost discuţii, trebuie să recunosc, în primul meu an în Liga 1, atunci când am reuşit să evităm şi retrogradarea cu Academica Clinceni, numai că eram în plin campionat atunci şi eu sunt genul de antrenor căruia îi place să ducă totul la bun sfârşit sau dacă lucrurile nu merg, să mă retrag eu, cum s-a întâmplat la Arad.

Au fost, în decursul anilor, două oferte de la domnul Gigi Becali. Sau mai bine spus de la oameni care îl reprezintau pe el, că nu am discutat personal cu dumnealui”, a spus Ilie Poenaru la Sport.ro.

Ilie Poenaru s-a aflat şi în toamnă pe lista lui Gigi Becali

Ilie Poenaru a început acest sezon pe banca lui UTA Arad, pe care o antrena din mai 2022, însă în luna noiembrie s-a despărţit de clubul arădean, pe fondul unor rezultate sub aşteptări.

Rămas astfel liber de contract, el a fost pe lista lui Gigi Becali după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia.

Pe acea listă se mai aflau Liviu Ciobotariu şi Eugen Neagoe, dar, până la urmă, patronul FCSB a decis să-i acorde încredere lui Mihai Pintilii.

Atunci, Ilie Poenaru a recunoscut că un impresar l-a întrebat dacă ar vrea să meargă la FCSB, însă discuţiile n-au mai avansat.

Afla mai multe despre: poenaru 

viewscnt
Articole similare