Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O experienţă foarte bună, nu un eşec”. Cum caracterizează Ilie Poenaru perioada UTA Arad: ”Fanii îşi doresc un trofeu” | EXCLUSIV

”O experienţă foarte bună, nu un eşec”. Cum caracterizează Ilie Poenaru perioada UTA Arad: ”Fanii îşi doresc un trofeu” | EXCLUSIV

UTA

Comentarii

lie Poenaru (46 de ani) este liber de contract după despărţirea de UTA Arad. Într-un interviu acordat Orange Sport, antrenorul a vorbit despre perioada de şase luni petrecută la formaţia din vestul României şi care au fost cauzele care au dus la întreruperea colaborării.

Ilie Poenaru este unul dintre cei mai curtaţi antrenori din Superligă la momentul actual. Principalul motiv: este liber de contract după despărţirea de UTA Arad.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani i-a pregătit pe arădeni timp de aproximativ şase luni (23 mai - 1 noiembrie 2022), dar a fost înlocuit cu Laszlo Balint.

”O experienţă foarte bună, nu un eşec”. Cum caracterizează Ilie Poenaru perioada UTA Arad: ”Fanii îşi doresc un trofeu” | EXCLUSIV

La sfârşit de an, Ilie Poenaru a rememorat experienţa pe care a avut-o la UTA Arad şi o consideră una benefică, din care a avut multe de învăţat.

Deşi a subliniat că a avut linişte la Arad, Poenaru a explicat că UTA este un club de tradiţie, iar fanii sunt ”foarte pătimaşi” şi ”îşi doresc un trofeu”, după ani în care obiectivul echipei a fost doar salvarea de la retrogradare.

”O perioadă bună, benefică pentru mine şi staff-ul meu. E clar că este un alt nivel la Arad. E un club greu, de tradiţie, un club care te motivează, care te obligă în acelaşi timp.

Din păcate, lucrurile nu au ieşit aşa cum ne-am dorit, iar eu o consider o experienţă foarte bună, ci nu un eşec, pentru că eşecul este când nu îţi îndeplineşti obiectivul sau când, Doamne fereşte, retrogradează echipa, ceea ce nu se pune problema. 

Am început să construim ceva, am început bine această construcţie, doar că pe parcurs au fost factori care au influenţat atât rezultatele, cât şi lucrurile care trebuiau să meargă într-un sens. 

(n.r. fanii) Nu mai au răbdare, sunt foarte pătimaşi, susţin echipa necondiţionat, dar deja după doi ani de evitarea retrogradării, acum, în al treilea an, îşi doresc un trofeu. 

Nu poţi să creezi în patru-cinci luni de zile o echipă puternică, care să aibă şi rezultate. La Arad am avut linişte, e un club serios, o conducere serioasă, care ne-a asigurat liniştea şi tot ce am avut nevoie”, a declarat Poenaru, pentru Orange Sport.

La final de 2022, după 21 de etape scurse din Superligă, UTA Arad este penultima în clasament, cu 19 puncte acumulate.

Afla mai multe despre: poenaruuta arad 

viewscnt
Articole similare