Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce are Farul şi nu au rivalele. ”Sper să ne ajute”. Marele avantaj al trupei lui Hagi în lupta la titlu din Liga 1 | EXCLUSIV

Ce are Farul şi nu au rivalele. ”Sper să ne ajute”. Marele avantaj al trupei lui Hagi în lupta la titlu din Liga 1 | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Farul revine şi ea astăzi în Liga 1, iar Denis Alibec (31 de ani) a abordat finalul de sezon regular, unul ce se anunţă mai disputat ca niciodată, dar şi lupta la titlu care va avea loc odată cu accederea în play-off.

La întreruperea Ligii 1, generată de desfăşurarea Campionatului Mondial din Qatar, Farul Constanţa era lider în competiţia internă din România.

După 18 etape scurse, formaţia lui Gică Hagi are o zestre de 41 de puncte, cu patru mai multe decât campioana CFR Cluj, ocupanta locului secund, care are şi un meci mai puţin.

Farul are şansa să mai pună încă trei puncte între ea şi CFR, deoarece, odată cu reluarea campionatului naţional, va juca astăzi, pe teren propriu, o partidă cu FC Botoşani, în cadrul etapei cu numărul 19 din Liga 1.

Prin urmare, ultima treime din sezonul regular se anunţă foarte încinsă, la fel şi play-off-ul. FCSB este şi ea într-o revenire de formă, cu un Compagno într-un foarte bun.

Rapid mizează în continuare pe atmosfera senzaţională creată de suporteri la meciurile din deplasare, dar mai ales la cele de pe Giuleşti.

Sepsi are un atac ce poate marca goluri împotriva oricărei defensive, în timp ce CFR Cluj are de partea ei experienţa şi pe ”vulpoiul” Dan Petrescu.

Ce are Farul şi nu au rivalele. ”Sper să ne ajute”. Marele avantaj al trupei lui Hagi în lupta la titlu din Liga 1 | EXCLUSIV

În aceste condiţii, care ar putea fi avantajul celor de la Farul Constanţa faţă de restul contracandidatelor în lupta la titlu?

Denis Alibec, unul dintre veteranii formaţiei de la malul mării, a explicat că tinerii din lotul condus de Gică Hagi.

Atacantul în vârstă de 31 de ani (32 pe 5 ianuarie) se bucură de numărul mare de jucători tineri aflaţi sub comanda ”Regelui” şi consideră că aceştia pot fi un avantaj important pentru Farul în lupta la titlu ce se anunţă la finalul sezonului actual.

”Mă bucur pentru cei tineri! De fiecare dată când au intrat în teren, au demonstrat că merită să joace în Liga I şi sper s-o ţină tot aşa şi să ne ajute să rămânem acolo sus”, a declarat Alibec, pentru Orange Sport.

Printre tinerii de la Farul care s-au afirmat în sezonul actual se numără: Marian Aioani (23 de ani), Andrei Borza (17 ani), Dan Sîrbu (19 ani), Constantin Grameni (20 de ani), Kevin Doukoure (23 de ani), Alexi Pitu (20 de ani), Enes Sali (16 ani) şi Louis Munteanu (20 de ani).

Afla mai multe despre: farulalibec 

viewscnt
Articole similare