Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce condiţie are Nicolae Dică pentru a continua la FCSB. Antrenorul a rămas după prima tentativă de a demisiona: "După o las"

Ce condiţie are Nicolae Dică pentru a continua la FCSB. Antrenorul a rămas după prima tentativă de a demisiona: "După o las"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a vorbit despre momentul în care s-a dus la Gigi Becali cu gândul la demisie. De asemenea, a anunţat cum ar putea rămâne în funcţie pe banca tehnică a bucureştenilor.

Nicolae Dică, despre postul de la FCSB

FCSB joacă în deplasare împotriva lui Sepsi, luni, de la 21:00, în Superligă, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

A fost o perioadă critică pentru Nicolae Dică la FCSB, după umilinţa cu Silkeborg, 0-10, din Conference League, şi victoriile care s-au lăsat aşteptate în Superligă, acolo unde FCSB e doar pe locul al nouălea, cu 17 pucnte. 

Aşa cum a recunoscut Mihai Stoica pentru Orange Sport, Nicolae Dică a fost decis să demisioneze după victoria cu UTA, 2-1, pe Arena Naţională. 

"Am fost în discuţii cu MM şi cu patronul echipei după meciul cu UTA. După jocurile cu Silkeborg am fost dezamăgit, supărat, trist, pentru că am pierdut aşa cum am pierdut în acele două meciuri. Am văzut reacţia anumitor persoane şi am discutat cu patronul şi mi a zis 'Bă, tată, ai făcut echipa, ai făcut antrenamentele, de ce să pleci? Avem încredere în tine şi credem că putem să facem lucruri bune'. 

Am spus că vreau să câstigăm în campionat şi după să las echipa să o ia altcineva care să facă mai mult decât mine. După meciul cu Viking eram şi eu bun, după nu am mai fost", a declarat Nicolae Dică.

Antrenorul a fost întrebat ce l-ar putea convinge să nu mai apeleze la demisie. 

"Trebuie să avem rezultate pozitive şi să începem să urcăm în clasament. În ultimele trei meciuri din campionat am câştigat şi sunt lucruri pozitive de care mă leg. Un antrenor rămâne la un club doar dacă are rezultate. Sau poate să rămână dacă are încrederea celor din club. Sunt momente mai dificile prin care aţi văzut că trec şi antrenorii mari, şi echipele mari", a adăugat Nicolae Dică.

Gigi Becali a oferit detalii despre momentul în care Nicolae Dică a dorit să ia decizia radicală. 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbfcsb sepsigigi becali 

viewscnt
Articole similare