adplus-dvertising
You are here:

Ce i-a spus vloggerul lui Samuel Eto’o înainte de fi făcut KO. Fostul atacant camerunez a dezvăluit care a fost motivul conflictului: "Să oprim totul înaintea unei tragedii mai grave"

Ce i-a spus vloggerul lui Samuel Eto’o înainte de fi făcut KO. Fostul atacant camerunez a dezvăluit care a fost motivul conflictului: "Să oprim totul înaintea unei tragedii mai grave"

Cupa Mondială

Comentarii

Fostul fotbalist Samuel Eto’o a prezentat scuze “publicului”, ca urmare a incidentului de luni, de după meciul Brazilia – Coreea de Sud, de la Cupa Mondială.

“La 5 decembrie, după meciul Brazilia – Coreea de Sud, am avut o altercaţie violentă cu o persoană care era probabil suporter algerian. Aş vrea să prezint scuze pentru că mi-am pierdut cumpătul şi am reacţionat într-un mod care nu este corespunzător personalităţii mele. Prezint scuze publicului pentru acest incident nefericit.

Mă angaajez să rezist în continuare provocărilor şi hărţuirii unor suporteri algerieni. De la meciul Camerun – Algeria, din 29 martie, am fost ţinta insultelor şi acuzaţiilor de trişare fără să existe vreo dovadă. La această Cupă Mondială, fanii camerunezi au fost hărţuiţi şi deranjaţi de algerieni pe aceeaşi temă. Ţin să amintesc că scenariuul eliminării Algeriei a fost crud, dar perfect în conformitate cu regulile şi etica sportului nostru.

Toate căile de apel ale federaţiei algeriene la forurile competente au fost respinse. Drept urmare, le cer autorităţilor algeriene şi federaţiei să îşi asume responsabilitatea de a pune capăt acestei atmosfere nesănătoase înaintea producerii unei tragedii mai grave.

În ceea ce-i priveşte pe fanii algerieni, sper că se vor linişti şi că vor reuşi să treacă peste dezamăgirea unei înfrângeri dureroase, care a rămas în urma noastră”, a notat Eto’o pe Twitter.

Samuel Eto’o, în prezent preşedintele federaţiei cameruneze, a agresat un youtuber algerian, luni seară, după meciul Brazilia – Coreea de Sud, de la Cupa Mondială.  

viewscnt
Articole similare