Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce impresie şi-a format vestiarul Rapidului despre Dan Şucu, după experienţa cu suporterii: "E omul din umbră, nu se implică" | EXCLUSIV

Ce impresie şi-a format vestiarul Rapidului despre Dan Şucu, după experienţa cu suporterii: "E omul din umbră, nu se implică" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Paul Iacob, unul dintre jucătorii de bază ai Rapidului, în acest sezon, a vorbit despre impresia pe care patronul clubului, Dan Şucu, i-a lăsat-o, de la venirea omului de afaceri la echipă.

Iacob, un important component al defensivei giuleştenilor a evidenţiat tendinţa patronului rapidist de a nu se implica direct în treburile echipei. Astfel, Iacob a pus accentul pe faptul că Dan Şucu nu a coborât la vestiar după victoriile echipei, ci în schimb, oferă clubului un sprijin fianciar consistent.

Paul Iacob: "Domnul Şucu nu a venit niciodată în vestiar"

"Domnul Şucu nu a venit niciodată în vestiar, nici macar după victorii, nici macar să fie fericit alaturi de noi. Nu s-a pus niciodată problema, el este cumva din umbră să zic, e omul din umbră, nu se implică absolut deloc, e omul cu banii pentru noi.

Cu siguranţă că e bine, doar nu ne apucăm sa vorbim despre ceea ce nu ne pricepem, despre investiţii sau alte lucruri, nu se pune problema.", a declarat Paul Iacob, pentru Orange Sport.

Rapid este pe locul patru în clasamentul play-off-ului Superligii, cu două înfrângeri din două meciuri disputate, de la intrarea în play-off.

În următoarea etapă, echipa antrenată de Cristiano Bergodi o înfruntă pe CFR Cluj, pe stadionul din Giuleşti. Rapidiştii au oportunitatea să treacă peste "feroviarii" din Ardeal, în clasament, în cazul unei victorii.

Paul Iacob a vorbit despre şansele echipei sale la titlu, după startul dezastruos din play-off, două înfrângeri din două meciuri disputate, pe teren propriu în faţa Farului şi un eşec inexplicabil în deplasare, la Craiova, în faţa formaţiei antrenate de Ivaylo Petev.

"Au fost şi accidentari, au fost şi meciuri când puteam scoate mai mult, au fost şi greşeli personale, au fost multe lucruri.  Toţi aceşti factori au dus la poziţia pe care suntem acum. Nu ştiu dacă şansele la titlu au scăzut atât de mult, dar cu siguranţă ne doare modul în care am pierdut, pentru că o echipa mare, aşa cum ne dorim să fim, nu are voie să piardă de maniera asta, cu un om în plus şi avantaj la un meci în deplasare.", a declarat Paul Iacob, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapiddan sucupaul iacobsuperliga 

viewscnt
Articole similare