Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a nemulţumit pe Mircea Rednic după înfrângerea cu Universitatea Craiova. ”Noi am vrut să dăm golazo”

Ce l-a nemulţumit pe Mircea Rednic după înfrângerea cu Universitatea Craiova. ”Noi am vrut să dăm golazo”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul UTA-ei , nu a fost mulţumit de modul în care au încercat jucătorii săi să finalizeze ocaziile avute, dar crede că echipa este în creştere după înfrângerea cu 0-3 din meciul de la Craiova, de vineri.

UTA a rămas cu doar patru puncte după cinci partide şi pare că este nevoie de timp ca jucătorii aduşi de Mircea Rednic la Arad să reuşească să formeze o echipă ce poate să se salveze de la retrogradare fără emoţii.

Mircea Rednic. ”Am vrut să dăm golazo”

”E o înfrângere! Poate nu meritam să fie scorul aşa de mare, ţinând cont de prima repriză. Am început prost, le-am lăsat spaţii şi a venit primul gol. Nu uitaţi că după aceea noi am avut trei ocazii mari. Dar fotbalul se joacă pe goluri. Poate este vorba şi de calitate. La ei, golul unu, şut plasat, golul doi, şut plasat.

Noi am vrut să rupem plasa, să dăm golazo. Ce e pozitiv la mecul ăsta e că ne-am creat ocazii, pe care până acum nu le-am avut. Este o creştere, care ţine şi de omogenitate. E normal când se schimbă mulţi jucători. E nevoie de timp, jucătorii trebuie să se adapteze”, a declarat Mircea Rednic, după meciul cu Universitatea Craiova.

În următoarea etapă, UTA va primi vizita FCSB-ului.

Afla mai multe despre: utauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare