adplus-dvertising
You are here:

Ce s-a întâmplat cu FCSB printre maghiarii din Slovacia! MM Stoica, uimit: "Ne-am speriat... Ne-au spus că o să fim trataţi cu ostilitate după declaraţiile lui Gigi" | EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat cu FCSB printre maghiarii din Slovacia! MM Stoica, uimit: "Ne-am speriat... Ne-au spus că o să fim trataţi cu ostilitate după declaraţiile lui Gigi" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că deplasarea din Slovacia, pentru partida cu DAC Dunajska Streda, i-a depăşit toate aşteptările. Puşi în gardă după declaraţiile lui Gigi Becali la adresa premierului Ungariei, Viktor Orban, şi etnicilor maghiari, bucureştenii au găsit o altă realitate, de fapt.

Dezvăluiri după deplasarea FCSB-ului din Slovacia: "Toată lumea vorbeşte ungureşte. E lecţie de civilizaţie"

FCSB s-a impus, miercuri seară, scor 1-0 (0-0), în meciul disputat în deplasare, cu echipa slovacă Dunajska Streda, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League. Unicul gol al meciului de pe stadionul DAC Arena a fost marcat de Joonas Tamm, în minutul 69, după o pasă de la Radunovic.

Partida s-a jucat în Dunajska Streda, oraş din Slovacia locuit de 23.000 de persoane, cu o majoritate maghiară în rândul populaţiei de 72%. De altfel, aşa cum se întâmplă şi la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, echipa slovacă DAC a primit finanţări importante din partea guvernului de la Budapesta. 

Deşi s-au aşteptat la o primire ostilă, mai ales după declaraţiile lui Gigi Becali la adresa investiţiilor lui Viktor Orban, cei de la FCSB au găsit o altă realitate în oraşul slovac. Mihai Stoica a lăudat modul în care echipa din România a fost primită de organizatori. 

"Toată lumea vorbeşte ungureşte. Ne-am simţit ca la Sfântu Gheorghe, dar pot spune nu că s-au purtat civilizat, ci că a fost lecţie de civilizaţie! De la conducători, printre care şi Pavol Farkas, fostul jucător al Vasluiului şi care are foşti colegi cu care ţine legătura, un băiat foarte simpatic, până la suporteri. 

Lumea ne-a spus că o să fim trataţi cu ostilitate din pricina declaraţiilor lui Gigi, dar Gigi a glumit. Când spui ceva şi râzi cinci minute, nu poate fi serios. 

A fost un meci tratat de UEFA cu maxim grad de risc şi au delegat şi ofiţeri de securitate, dar chiar nu a fost nicio problemă. Oamenii sunt atât de civilizaţi... Ne-am speriat noi, ultraşi... De unde? O comună cu stadion frumos", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

FCSB, încă un pas până în play-off-ul Conference League

Returul partidei dintre FCSB şi Dunajska Streda se va disputa joi, 11 august, la Bucureşti: "Individual, jucătorii ofensivi ai slovacilor sunt peste cei de Saburtalo, cei din avanposturi, jucători buni de naţională. Am jucat mai bine aseară. Sunt convins că e complicat returul. Am fost foarte nervos după meci că la 1-0 cu ei în 10 ar fi trebuit să stăpânim jocul, dar ne-am pierdut organizarea. 

Mai e o problemă, avem jucători care nu au jucat în competiţiile europene. Românul are frică de succes. Când e 1-0, eşti 11 contra 10 unii au tendinţa de a juca precaut, dar ei au ajuns la poartă. Poate aşa a trebuit să fie ca Gigi să mai completeze lotul", a mai spus Mihai Stoica. 

Joi, pentru Orange Sport, Mihai Stoica a confirmat două transferuri de la Farul la FCSB şi a dezvăluit că un atacant a reziliat contractul cu echipa finanţată de Gigi Becali

viewscnt
Articole similare