Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu va avea Reghecampf la Neftchi Baku. Antrenorul român se umple de bani la azeri

Ce salariu va avea Reghecampf la Neftchi Baku. Antrenorul român se umple de bani la azeri

Campionate

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al formaţiei Neftchi Baku, din Azerbaidjan, acolo unde a fost prezentat deja oficial.

După ce s-a despărţit de Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf nu a stat foarte mult timp pe tuşă.

Tehnicianul de 46 de ani şi-a găsit o nouă echipă. Acesta a semnat cu Neftchi Baku, formaţie ce evoluează în campionatul din Azerbaidjan.

Ce salariu va avea Reghecampf la Neftchi Baku. Antrenorul român se umple de bani la azeri

Reghecampf a încheiat o înţelegere valabilă doi ani cu noua sa echipă şi va avea un salariu de 480.000 de euro pe sezon, adică 40.000 de euro pe lună, conform ProSport.

Astfel, pe perioada celor doi ani de contract, Reghecampf ar urma să primească până la un milion de euro,

Cota totală a celor de la Neftchi Baku se ridică la 8,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

În sezonul trecut, gruparea din capitala Azerbaidjanului a terminat pe locul doi în campionatul intern, la 19 puncte în spatele liderului Qarabag, astfel că va participa în preliminariile Conference League, unde va da piept cu Aris Limassol.

De-a lungul timpului, la Neftci au activat jucătorii români Marian Aliuţă, Leonard Naidin, Adrian Neaga şi Cătălin Ţîră.

Mihai Rotaru, despre Reghecampf: ”Nu partea sportivă a fost problema”

”Am spus şi repet. Nu partea sportivă a fost problema. Nu aici ne-am împotmolit, Laurenţiu a făcut o muncă bună. Am plecat de la tot ce înseamnă organizare. Tot ce înseamnă organizare trebuie să ducă la performanţă”, a declarat patronul Craiovei, la Orange Sport, la momentul despărţirii de Reghecampf.

Afla mai multe despre: reghecampfsalariu 

viewscnt
Articole similare