adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă în camerele de la etaj la palatul lui Becali. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi”

Ce se întâmplă în camerele de la etaj la palatul lui Becali. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi”

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir spune că a rămas şocat de ceea ce se întâmplă la palatul lui Gigi Becali.

Buni prieteni şi, uneori, parteneri de afaceri, Dumitru Dragomir cunoaşte foarte multe amănunte din viaţa lui Gigi Becali.

Fostul preşedinte al LPF face parte din cercul de apropiaţi ai lui Gigi Becali şi Dragomir are astfel acces la multe informaţii despre patronul FCSB.

Cum l-a şocat Gigi Becali pe Dumitru Dragomir, la palat: ”A fost obiect de studiu pentru mine”

Dumitru Dragomir susţine că Gigi Becali este unul dintre cei mai mari filantropi pe care i-a avut România.

Fostul preşedinte al LPF spune despre prietenul său că ar fi donat până acum, în total, peste 300 de milioane de euro. Banii ar fi rămas către biserici, preoţi, dar şi către persoane fără o situaţie materială prea bună.

Însă nu este singurul lucru care l-a şocat pe Dumitru Dragomir. Acesta mai povesteşte cu Gigi Becali obişnuieşte să găzduiască la palat, în camerele de la etaj, preoţi cu o situaţie financiară precară sau chiar bolnavi.

”Ce spun acum sunt foarte stăpân pe mine. Gigi Becali a dat peste 300 de milioane (n.r. de euro) la biserici, la preoţi, la maici şi la săraci.

Fii atent aici, a fost subiect de studiu pentru mine. Băi, avea teancul atât de euro (n.r. arată cu palma deasupra pupitrului, aproximativ 25 de centimentri) şi cobora de la palat. Jucam table.

Băi, venea câte un preot, pac-pac-pac, îi dădea 2.000 (n.r. de euro). Eu mă uitam, bă, băiatul! Mai cobora altul... a ţinut 30-40 de preoţi bolnavi la el în palat. Ori bolnavi, ori săraci... Îi ţinea sus, la el în palat, în camere, deasupra biroului lui.

Băi, eu l-am văzut. Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi. Iar când pleca afară îl aşteptau afară cel puţin 100. Dar mai erau printre ăştia 4-5 ba în cărucioare, ba în astea. Le dădea 3-4-500 de euro. Şi asta nu o dată. De zeci de ori. Ai mai pomenit aşa ceva?”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.ro.

Gigi Becali a trecut palatul pe numele fetelor sale

Patronul FCSB a confirmat că, în acte, el nu mai este proprietarul palatului din Aleea Alexandru, număru 1.

Gigi Becali susţine că a trecut clădirea pe numele celor trei fete ale sale, Cristina, Teodora şi Alexandra. De altfel, ar fi făcut acelaşi lucru şi cu o mare parte din terenurile sale:

”Ăsta (n.r. palatul) e deja pe numele fetelor, palatul ăsta. Am lăsat palatul ăsta, pe lângă toate... le-am zis la fete: ”vă fac palate şi aici şi vă fac palate şi în ceruri”, a spus Gigi Becali.

viewscnt
Articole similare