Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spun soldaţii ruşi când îşi sună soţiile după iadul pe care-l provoacă în Ucraina. Soţia lui Zinchenko este revoltată: ”Se laudă”

Ce spun soldaţii ruşi când îşi sună soţiile după iadul pe care-l provoacă în Ucraina. Soţia lui Zinchenko este revoltată: ”Se laudă”galerie foto

Special

Comentarii

Vlada Zinchenko, soţia fotbalistului Oleksandr Zinchenko (Manchester City), a vorbit despre conversaţiile pe care soldaţii ruşi le au cu soţiile lor, după jafurile pe care le comit în Ucraina.

Soldaţii ruşi au provocat un coşmar în zonele pe care le-au ocupat în Ucraina. În urmă au lăsat crime, violuri, tortură, dar au şi jefuit locuinţele ucrainelor.

Vlada Zinchenko, jurnalistă în Ucraina şi soţia fotbalistului Oleksandr Zinchenko, vorbeşte cu revoltă despre conversaţiile pe care ruşii le au cu soţiile lor după toate ororile pe care le provoacă în Ucraina.

Cum arată conversaţiile dintre soldaţii ruşi şi soţiile care îi aşteaptă acasă: ”Cum poţi trăi cu un astfel de nenorocit?”

În vârstă de 26 de ani, Vlada Zinchenko este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste sportive din Ucraina. După ce ţara sa a fost atacată de Rusia, soţia lui Oleksandr Zinchenko a fost una dintre cele mai revoltate voci din Ucraina.

Vlada Zinchenko a condamnat în repetate rânduri ororile pe care le comit militarii ruşi, dar şi toată politica liderilor de la Kremlin.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU VLADA ZINCHENKO!

Într-o declaraţie recentă, Vlada Zinchenko a povestit revoltată cum decurg conversaţiile dintre soldaţii ruşi care jefuiesc locuinţele ucrainenilor şi soţiile acestora:

”Apropo, toţi (n.r. soldaţii ruşi) spun cât de bine au trăit aici, ce amenajării şi-au făcut oamenii (n.r. prin case), că lucrurile sunt de bună calitate.

Când îşi sună soţiile se laudă cu prada, cu pantofii sport şi cu laptopurile pe care le aduc fiicelor lor. Aş vrea să o sun pe o astfel de mamă, soţie şi să întreb: cum plănuieşti să continui să trăieşti cu un astfel de nenorocit de demon? Cum? Cu toate aceste lucruri furate, cu tot ce le-a fost luat copiilor (n.r. ucraineni)?

Tatăl meu este expert criminalist, l-a contactat pe şeful biroului de criminalistică al regiunii Kiev şi i-a oferit ajutor. Acesta este specificul muncii tatălui meu [...]

Din păcate, mulţi nu pot fi identificaţi - este pur şi simplu groaznic ce se întâmplă acolo. Corpuri care zac în mijlocul străzilor timp de 3 săptămâni... Experţii iau acum materiale genetice doar pentru a le identifica”, a povestit Vlada Zinchenko, citată de sport.ua.

Militarii ruşi au comis numeroase jafuri în zonele pe care le-au controlat şi, reveniţi în Belarus, au trimis în Rusia, prin poştă, bunurile pe care le-au furat din casele ucrainenilor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: vlada 

viewscnt
Articole similare