Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ţară a ales să reprezinte Joel Embiid la Jocurile Olimpice de la Paris. Decizia luată de MVP-ul sezonului trecut din NBA

Ce ţară a ales să reprezinte Joel Embiid la Jocurile Olimpice de la Paris. Decizia luată de MVP-ul sezonului trecut din NBA

NBA

Comentarii

Joel Embiid a decis să joace pentru Statele Unite la Jocurile Olimpice de la Paris, deşi mai avea ca opţiuni Franţa şi Camerun.

Superstarul din NBA, Joel Embiid, va juca pentru Statele Unite, la Jocurile Olimpice de la Paris

Joel Embiid, MVP-ul sezonului trecut din NBA, a oscilat între selecţionata SUA, cea a Franţei şi cea a Camerunului, dar în cele din urmă a decis să joace pentru Team USA la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, relatează AFP.

Embiid i-a comunicat decizia sa lui Grant Hill, directorul executiv al Team USA, potrivit mai multor surse, printre care ESPN şi The Athletic.

Echipa Franţei spera să îl atragă de când jucătorul echipei Philadelphia Sixers a devenit cetăţean francez naturalizat, în iulie 2022. Jucătorul originar din Yaounde ar fi putut reprezenta şi Camerunul.

Statele Unite vin după o campanie eşuată la Cupa Mondială de baschet disputată în Asia, unde echipa s-a clasat pe un dezamăgitor loc patru, însă fără vedetele sale.

Iar, acum, americanii vor să-şi ia revanşa la Jocurile Olimpice de la Paris, din vara anului viitor.

Astfel, din naţionala Statelor Unite nu vor lipsi superstarurile LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, iar acum li se alătură şi Joel Embiid.

Afla mai multe despre: joel embiidnbajo paris 2024 

viewscnt
Articole similare