Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi jucători care au decis duelul Rapid - UTA: ”Are asta pe conştiinţă” / ”A spălat toate păcatele din trecut” | EXCLUSIV

Cei doi jucători care au decis duelul Rapid - UTA: ”Are asta pe conştiinţă” / ”A spălat toate păcatele din trecut” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Sâmbătă seara, Rapid a reuşit să îşi treacă în cont a patra victorie a sezonului, după ce a învins-o pe UTA Arad, scor 1-0, în cea de a şasea etapă a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Junior Morais.

Seria neagră a UTA-ei în deplasare a continuat şi în a şasea etapă din Ligii 1, după ce arădenii au fost înfrânţi, scor 1-0, de Rapid.

Jucătorii pregătiţi de Ilie Poenaru nu doar că nu au reuşit să obţină vreo victorie în deplasare în acest sezon, ci nici nu au reuşit să marcheze în afara Aradului.

În urma partidei, duelul a fost analizat în studioul Orange Sport, iar Andrei Vochin a remarcat mai mulţi jucători, doi dintre care au decis partida.

Consilierul lui Răzvan Burleanu a observat că Papeau a intrat bine în joc, chiar dacă a ratat mai multe ocazii, şi a ajuns la concluzia că Dragoş Balauru, prin greşeala sa de la gol, şi Horaţiu Moldovan, prin paradele sale, au decis partida.

Cei doi jucători care au decis duelul Rapid - UTA

Rapid venea după înfrângere, a încercat să schimbe starea de spirit, a avut un adversar care a început meciul foarte sus, dar a venit execuţia lui Junior Morais, foarte bună, neaşteptată în special de Balauru, care are pe conştinţă acest unic gol al meciului.

Vin nişte schimbări în repriza secundă, cea mai importantă mi se pare când Mutu îl introduce pe Papeau pe teren, pentru că de Papeau se leagă aproape tot istoricul reprizei secunde.

El ratează două ocazii, dintre care una e mare, cu o intervenţie a lui Balauru. Meciul se duce spre 1-0, Rapid învăţând parcă ceva de la Petrolul din etapa trecută, să se apere şi să conserve acest scor.

Apare apoi situaţia din minutul 74, când e eliminat Batha. Ceea ce mi se pare un semn de întrebare pentru Rapid, având superioritate numerică în ultimele 15-20 de minute, raportul ocaziilor este 2-1 pentru UTA şi aici sunt nişte semne de întrebare.

În final, apare la rampă Horaţiu Moldovan, încă o dată, aşa cum a apărut şi în minutul 45, care spală toate păcatele din meciurile trecute şi care ajută Rapidul să cucerească trei puncte”, a declarat Andrei Vochin, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare