Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu, deranjat de declaraţiile făcute de Ovidiu Burcă. Ce îi transmite tehnicianului: ”Are mult de muncă, de ce vorbeşte de trecut?”

Florin Răducioiu, deranjat de declaraţiile făcute de Ovidiu Burcă. Ce îi transmite tehnicianului: ”Are mult de muncă, de ce vorbeşte de trecut?”

Dinamo București

Comentarii

După înfrângerea suferită de Dinamo cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, în a treia etapă a Ligii 2, Ovidiu Burcă a lansat un atac la adresa celor care au fost în Ştefan cel Mare în ultimii doi, acuzându-i că au făcut mizerii.

Deşi îşi propunea să revină în Liga 1 din prima încercare, Dinamo nu a început sezonul ca o formaţie pretendentă la promovare.

După victoria din prima rundă, ”câinii” au fost învinşi în următoarele două etape, mai întâi de Oţelul Galaţi, iar apoi de Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

În urma înfrângerii cu echipa pregătită de Florin Stângă, Ovidiu Burcă, nervos la flash-interviu, a lansat un atac la adresa predecesorilor săi din Ştefan cel Mare.

Deranjat de cele auzite, Florin Răducioiu i-a transmis elegant tehnicianului să nu mai vorbească de trecut şi să îşi vadă de obiectivul său, adică readucerea lui Dinamo în Liga 1.

Florin Răducioiu, deranjat de declaraţiile făcute de Ovidiu Burcă

N-am văzut soluţii în atac. Nu e treaba mea, e treaba antrenorului Burcă, dar trebuie să înţeleagă cei de acolo că Liga 2 e complicată, orice meci e ca o finală.

Sunt multe echipe provinciale care vor s-o bată cu orice preţ pe Dinamo. Dacă nu intră cu intensitatea şi concentrarea la maximum, vor avea întotdeauna probleme.

Ce am văzut e că Dinamo trebuie să fie foarte atentă, riscă foarte mult să rămână în partea a doua a clasamentului.

Nu văd un jucător de la mijloc în sus care să facă diferenţa, care să iasă în evidenţă în momentele de dificultate. 

Nu vreau să-l critic pe Giafer. Am vorbit cu el când era acolo. Nu ştiu dacă el e fundaş central, e prea mare responsabilitatea pentru el.

E foarte greu pentru el să joace în acea poziţie, e lent, nu ştie cum să joace. Cred că acest copil poate juca mijlocaş defensiv.

Burcă are mult de muncă la organizarea jocului, Dinamo trebuie să fie o echipă mult mai compactă.

De ce trebuie să vorbească de ce a fost în trecut? El trebuie să se concentreze pe prezent. Sunt pesimist că va schimba echipa în 6-8 săptămâni.

Îl apreciez pe Burcă, dar trebuie să pună la punct faza defensivă”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare