Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cineva cred că nu îşi doreşte să jucăm acolo”. Burcă acuză după ce Dinamo a fost refuzată pe Arcul de Triumf: ” Am avut multe discuţii”

”Cineva cred că nu îşi doreşte să jucăm acolo”. Burcă acuză după ce Dinamo a fost refuzată pe Arcul de Triumf: ” Am avut multe discuţii”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a făcut un meci bun cu FC U Craiova, în Cupa României, la capătul căruia Ovidiu Burcă a tras concluziile legate de echipa sa. Acesta a fost bucuros de prestaţia avută de jucători, mulţi dintre ei evoluând chiar pentru prima dată împreună.

Dinamo  a încheiat la egalitate , pe teren propriu, meciul din Cupa României cu FC U Craiova 1948, scor 0-0.

Meciul a contat pentru grupa 1 din Cupa României şi s-a disputat la Giurgiu.

Burcă, reacţie dură după ce Dinamo a fost refuzată pe Arcul de Triumf

La finalul partidei, Ovidiu Burcă a fost mulţumit de jocul echipei sale şi a evidenţiat atitudinea de care au dat dovadă jucătorii dinamovişti.

Totodată, antrenorul ”câinilor” a vorbit şi despre faptul că, în ultima perioadă, Dinamo îşi joacă meciurile de pe teren propriu la Giurgiu, în ciuda faptului că clubul a făcut solicitări repetate pentru a evolua pe stadionul Arcul de Triumf.

”A fost un prilej extraordinar să folosesc jucători pe care nu i-am folosit aşa mult în campionat. Cupa e foarte importantă, am făcut un meci bun, solid. Au fost jucători care cred că au jucat pentru prima dată împreună şi cred că au facut-o la cel mai bun nivel.

Întotdeauna apreciez un jucător care stă pe bancă şi strânge din dinţi şi când intră pe teren, joacă de rupe. E o energie extraordinară în echipă, un ambient foarte bun. 

Pentru noi contează foarte mult ca de la meci la meci să facem progres. Simt că de la antrenament la antrenament creştem, lucrurile sunt pe drumul cel bun.

Cred că avem un lot care să ne permită să mergem pe ambele fronturi. Mă bucur că azi am avut jucători cu atitudine. Am avut multe lucruri bune şi câteva rele, dar astăzi trebuie să le evidenţiem mai mult pe cele bune.

Noi am stat în vestiar şi am setat un obiectiv. La începutul sezonului nu putea nimeni să vorbească de obiecgive clare. După un anumit timp mi-am dat seama că putem realiza ceva important.

E o întrebare care cred că mă depăşeşte pe mine. Am avut mai multe discuţii pentru Arc (n.r. stadionul Arcul de Troumf), dar cineva cred că nu îşi doreşte să jucăm acolo.

De când am venit la Giurgiu, am avut noroc, nu am pierdut, iar oamenii de aici ne-au primit bine şi ne-au dat o energie bună”, a declarat Burcă, după meci.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burca 

viewscnt
Articole similare