Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru, OUT de la FCSB, dar continuă în fotbalul românesc. Lovitură de senzaţie a unui club din Liga 1

Claudiu Keşeru, OUT de la FCSB, dar continuă în fotbalul românesc. Lovitură de senzaţie a unui club din Liga 1

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru este pe lista neagră a celor de la FCSB, iar din vară poate face pasul la o altă echipă din Liga 1.

Reîntors în vara anului trecut la FCSB, Claudiu Keşeru a intrat în conflict cu Gigi Becali şi nu a mai prins deloc echipa în ultima perioadă, ci doar episodic.

Deşi a rămas unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti de la echipă, atacantul de 35 de ani nu a reuşit, din mai multe cauze, să atingă evoluţiile pe care le avea la prima experienţă la formaţia roş-albastră.

În aceste condiţii, Keşeru este pe lista neagră a lui Gigi Becali şi poate pleca în această vară de la club. Totuşi, jucătorul nu duce lipsă de oferte.

Claudiu Keşeru, OUT de la FCSB, dar continuă în fotbalul românesc. Lovitură de senzaţie a unui club din Liga 1

Formaţia din Liga 1 care şi-a exprimat intens dorinţa de a-l aduce din vară pe Claudiu Keşeru este UTA Arad, conform gsp.ro.

Alexandru Meszar, principalul factor de decizie de la formaţia arădeană, doreşte un atacant de calibru pentru a conduce echipa din prima linie şi este încântat de calităţile pe care le posedă internaţionalul român.

Astfel, Keşeru poate fi subiectul unei mutări senzaţionale în cadrul campionatului intern în această vară şi s-ar putea întâlni cu formaţia lui Gigi Becali din postura de adversar.

La a doua experienţă la FCSB, Keşeru a marcat cinci goluri şi a livrat trei pase decisive în 19 partide jucate în Liga 1, departe de cifrele din prima şedere (ianuarie 2014 - februarie 2015), atunci când a avut 20 de reuşite în 34 de meciuri, doar în campionat.

Cota acutală a lui Claudiu Keşeru este de 1,2 milioane de euro, iar cea mai mare valoare atinsă a fost de patru milioane, pe vremea în care ajungea la Ludogorets.

Ultimul meci jucat de atacantul român pentru FCSB a fost eşecul cu Universitatea Craiova, scor 0-2, în data de 4 martie, acesta fiind singura partidă din play-off în care jucătorul a apărut în lotul echipei.

Afla mai multe despre: keseruuta arad 

viewscnt
Articole similare