Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, replică acidă după ce a cucerit al patrulea titlu cu CFR Cluj: ”Am început să primesc sfaturi de la antrenori care n-au făcut nimic în Liga 1”

Dan Petrescu, replică acidă după ce a cucerit al patrulea titlu cu CFR Cluj: ”Am început să primesc sfaturi de la antrenori care n-au făcut nimic în Liga 1”

CFR Cluj

Comentarii

În urma victoriei cu Universitatea Craiova şi remizei FCSB-ului cu Voluntari, CFR Cluj şi-a trecut în cont al cincilea titlu consecutiv, patru dintre care au fost câştigate cu Dan Petrescu. În urma acestei reuşite, ”Bursucul” le-a răspuns contestatarilor şi criticilor săi.

În ultima etapă din play-off se anunţa cel mai interesant meci al ultimilor ani din fotbalul românesc, ”finala” pentru campionat dintre FCSB şi CFR Cluj.

Formaţia roş-albastră punea presiune să poată juca în Ghencea, sau măcar pe Arena Naţională, meciul decisiv împotriva campioanei.

Însă, ”finala” anunţată de FCSB nu a mai avut loc, după ce echipa lui Toni Petrea s-a ”împiedicat” de Voluntari şi i-a dat CFR-ului şansa de a cuceri titlul, pe care clujenii au apucat-o cu ambele mâini.

Împotriva Universităţii Craiova, formaţia ardeleană a reuşit, probabil, cea mai bună prestaţie a sa din play-off, peste chiar şi cea din victoria 6-0 cu Argeş, şi s-a impus cu 2-1.

După ce a cucerit al patrulea titlu cu CFR, al cincilea consecutiv pentru campioană, Dan Petrescu le-a putut oferi un ”ultim cuvânt” criticilor şi contestatarilor săi.

”Bursucul” a recunoscut că şi-a pierdut cumpătul pe parcursul sezonului, dar a pus acest lucru pe seama faptului că ajunsese să primească sfaturi de la ”antrenori care nu au făcut nimic în Liga 1”.

Dan Petrescu, replică acidă după ce a cucerit al patrulea titlu cu CFR Cluj

În plus, Petrescu a afirmat că deşi s-a simţit mai apreciat la Cluj, nu consideră că ar fi trebuit să fie atât de criticat pe parcrusul sezonului, mai ales având în vedere contribuţia sa în fotbalul românesc.

S-a întrecut măsura, am fost criticat. Mi-am făcut datoria faţă de ţară ca jucător, am scos lumea pe străzi, am jucat la Chelsea.

Ca antrenor, pe unde am fost mi-am făcut datoria, dar niciodată nu am fost apreciat la adevărat mea valoare.

E normal să fii criticat, dar la mine s-a depăşit limita. Au fost foarte mulţi oameni pe care i-am ajutat, dar acum mă critică.

Am început să primesc sfaturi de la antrenori care n-au făcut nimic în Liga 1 şi asta m-a deranjat. Până la urmă, am câştigat iar campionatul.

Parcă anul acesta am fost mai mult apreciat la Cluj. Nu ar fi corect să dispară criticile, dar să fie constructive.

Nu trebuie să jigneşti omul, echipa, că joacă nu ştiu ce fotbal”, a declarat Dan Petrescu, pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare