Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia meciului U Cluj - Botoşani 1-0: ”A durat cam din minutul 21 până în 23. Nu l-am văzut pe Nistor” | VIDEO EXCLUSIV

Concluzia meciului U Cluj - Botoşani 1-0: ”A durat cam din minutul 21 până în 23. Nu l-am văzut pe Nistor” | VIDEO EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

U Cluj a reuşit o victorie la limită în faţa ultimei clasate din Superliga României, FC Botoşani. Daniel Popa (28 de ani) a marcat unicul gol al partidei de pe Cluj Arena, iar concluziile au fost trase în studioul Orange Sport.

U Cluj a învins-o, pe teren propriu, pe FC Botoşani, scor 1-0, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii României.

Formaţia clujeană a deschis scorul în minutul 21, când Nistor i-a trimis lui Ovidiu Bic, acesta i-a pasat lui Daniel Popa în careu şi atacantul gazdelor a înscris. 

Moldovenii au recţionat repede şi după numai două minute Ţigănaşu a centrat, Mouaddiba reluat cu capul spre poartă, dar Gorcea a scos cu o intervenţie salutară. 

După această fază, jocul s-a mai liniştit, oaspeţii au părut împăcaţi cu o nouă înfrângere, iar gazdele nu au mai forţat.

Reacţie după meciul dintre U Cluj şi FC Botoşani: ”Nu am văzut vedete pe teren”. Cine s-a remarcat

La finalul meciului, în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a explicat cele întâmplate pe Cluj Arena şi a evidenţiat jocul colectiv făcut de echipa lui Ioan Ovidiu Sabău.

”A fost un meci care a durat 90 şi ceva de minute pentru cele două echipe, dar pentru suporterul neutru a durat cam din minutul 21 până în minutul 23. 

Adică de la golul marcat de Popa, cu o execuţie de atacant, chiar dacă nu spectaculos, dar extrem de util. A fost urmat de singura mare ocazie a celor de la Botoşani, acea lovitură de cap a lui Mouaddiba scoasă senzaţional de portarul Gorcea.

În rest, un meci în care nu am văzut vedete pe teren, nu l-am văzut nici măcar pe Nistor, ci am văzut doar jucători puşi în slujba obiectivului acestei echipe, adică să câştige cu orice preţ, italieneşte.

Mi-a adus aminte că Sabău a evoluat după plecarea din România şi în Italia, acolo unde foarte mult timp aceste rezultate de 1 la 0 era frecvente”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

În urma acestui rezultat, U Cluj este, deocamdată, pe loc de play-off, al şaselea, cu 41 de puncte. De partea cealaltă, FC Botoşani este pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: u cluj botosaniu clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare