Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concordia Chiajna a făcut cerere să joace pe noul stadion Steaua: ”Vrem să-l trecem în dosarul de licenţiere. O să verific ce răspuns am primit”

Concordia Chiajna a făcut cerere să joace pe noul stadion Steaua: ”Vrem să-l trecem în dosarul de licenţiere. O să verific ce răspuns am primit”

Steaua

Comentarii

Concordia Chiajna a depus o cerere pentru a juca pe noul stadion Steaua, în cazul în care echipa va reveni în Liga 1.

Pe lângă Steaua, pe arena din Ghencea ar putea să joace încă o echipă. Concordia Chiajna a depus o cerere pentru noul stadion Steaua şi aşteaptă un răspuns.

Echipa ar urma să se mute aici numai dacă va reuşi să revină în Liga 1. În prezent, Chiajna se află pe locul 4 în Liga 2, la numai 3 puncte distanţă de prima poziţie care duce în Liga 1.

Concordia Chiajna ar putea juca pe stadionul Steaua: ”Vrem să-l trecem în dosarul de licenţiere”

Steaua şi Concordia Chiajna sunt în prezent adversare în Liga 2, dar ar putea ajunge să împartă acelaşi stadion.

Echipa ilfoveană îşi doreşte să revină în Liga 1 şi pregăteşte dosarul de licenţiere. Cristi Tănase, preşedintele Concordiei, spune că a depus o cerere pentru a-şi juca partidele pe noua arenă din Ghencea.

Stadionul din Chiajna a fost deschis în 2007, dar are gazon sintetic, o suprafaţă de joc care nu mai este permisă în Liga 1.

„Da, e adevărat, am trimis această solicitare pentru a trece stadionul Steaua în dosarul de licenţiere. Aşa prevede regulamentul, iar noi, în momentul de faţă, în cazul în care o să promovăm, avem această problemă cu gazonul sintetic.

Cum stadionul Steaua este cel mai aproape, ne-am orientat spre această variantă şi ne-am interesat, în scris, de posibilitatea de a putea trece arena ca variantă pentru terenul propriu.

E adevărat, înainte de a lua o decizie, un factor important este şi costul. O să verific, joi, la club, ce răspuns am primit. La fel, am găsit înţelegere şi la Clinceni, după ce am discutat cu domnul primar Budeanu”, a declarat Cristi Tănase pentru playsport.ro.

FCSB a vrut să joace pe noul stadion Steaua, dar a fost refuzată

Construcţia noului stadion Steaua a costat aproape 100 de milioane de euro şi noua arenă a fost dată în administrarea Clubului Sportiv al Armatei.

Şefii clubului şi-au atras multe critici după ce FCSB a vrut să joace pe noul stadion Steaua, dar a fost refuzată.

Oficialii Stelei şi-au argumentat decizia prin faptul arena este deja folosită de echipele de fotbal şi rugby şi un club chiriaş ar duce la o suprasolicitare a gazonului.

Pe de altă parte, suporterii Stelei au ameninţat cu proteste dacă i se va permite FCSB-ului să-şi mute meciurile pe noua arenă din Ghencea.

Afla mai multe despre: chiajna 

viewscnt
Articole similare