Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu, OUT de la Voluntari! Fosta campioană dă lovitura şi îl aduce liber de contract

Constantin Budescu, OUT de la Voluntari! Fosta campioană dă lovitura şi îl aduce liber de contract

FC Voluntari

Comentarii

Constin Budescu se apropie de despărţirea de FC Voluntari, după doar jumătate de sezon petrecut la club.

De le promovarea în Liga 1, FC Voluntari şi-a făcut un obicei să transfere ”magicieni” aflaţi pe final de carieră.

Florin Cernat, Eric de Oliveira, Lucian Sânmărtean şi, acum, Constantin Budescu au îmbrăcat tricoul formaţiei ilfovene în ultimii ani ca fotbalişti.

Fostul jucător de la FCSB a ajuns la Voluntari în iarnă, după ce revenirea sa la trupa lui Gigi Becali a fost un eşec total.

Nemulţumit de prestaţiile lui Budescu, latifundiarul l-a scos din lot şi l-a trecut pe lista neagră, după ce el fusese oricum cel care insistase pentru transferul său.

Dornic să nu stea pe bancă, Budescu a fost aproape de a semna cu Sepsi, dar până la urmă a ales-o pe FC Voluntari, fiind mai aproape de Ploieşti, unde trăieşte.

Totuşi, mutarea nu a dat roade pentru formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu, întrucât, la salariul său de 10.000 de euro pe lună, Budescu a însumat doar 11 apariţii.

Introdus uşor în primul 11, deoarece Ciobotariu era sceptic să schimbe formula folosită până atunci, internaţionalul român şi-a câştigat până la urmă locul de titular.

Constantin Budescu, OUT de la Voluntari

Dar apoi dezastru a lovit, iar Budescu s-a accidentat, fiind scos din joc pentru tot restul sezonului, fix când era cea mai mare nevoie de el.

Şi este foarte posibil ca ”Magicianul” să nu mai îmbrace tricoul lui Voluntari, întrucât contractul său expiră în vară, iar mutarea sa de vis este în sfârşit posibilă.

Petrolul, echipa la care a crescut cu Budescu, a reuşit să revină în Liga 1, iar conducerea şi jucătorii trupei prahovene îl aşteaptă pe Budescu înapoi.

Îl aşteptăm (n.r. pe Budescu) alături de noi, îl sprijinim cum putem şi să se facă bine, asta e important”, a declarat Claudiu Tudor, directorul sportiv al Petrolului.

Budescu este binevenit întotdeauna la Petrolul. Este un copil de aici. Nu se ştie, depinde de conducere. Noi îl aşteptăm”, a declarat Mario Bratu, pentru AS.

În trecut, Budescu a recunoscut că ar fi dornic să îşi încheie cariera la Petrolul. Ajuns la 33 de ani, iar Petrolul revenită în Liga 1, este momentul perfect pentru Budescu să poarte din nou tricoul echipei de suflet.

Formaţia prahoveană are în palmares patru titluri de campioană, ultimul venind în 1966. Mai recent, sub comanda lui Cosmin Contra, ploieştenii au cucerit Cupa, în 2013, a treia din istoria lor.

Petrolul l-a mai dorit pe Budescu şi în iarnă, dar mutarea nu s-a efectuat din pricina salariului prea mare pentru Liga 2 dorit de ”tricolor”.

Nae Constantin a dezvăluit că sunt şanse ca Budescu să revină la Petrolul, mai întâi doar pentru a se pregăti cu echipa până se recuperează, iar apoi să semneze un contract.

Din păcate, are o accidentare destul de gravă. Probabil e ieşit din circuit până la sfârşitul anului. Nu ştiu dacă Petrolul şi-ar permite în condiţiile actuale să plătească un jucător cu probleme medicale.

Eu l-am vrut încă din iarnă, am insistat pe lângă conducere, e un fotbalist extraordinar. Cu siguranţă însă, dacă va avea nevoie, o să-l primim să se pregătească cu noi când îşi revine.

Mai departe e problema conducerii la capitolul contract”, a declarat Nae Constantin, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare