Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Perla care vine în Liga 1 alături de Petrolul! Are 19 ani şi de abia a marcat o dublă de senzaţie: ”Sper să o ţin doar în sus”

Perla care vine în Liga 1 alături de Petrolul! Are 19 ani şi de abia a marcat o dublă de senzaţie: ”Sper să o ţin doar în sus”galerie foto

Petrolul

Comentarii

Petrolul şi-a asigurat revenirea în Liga 1 în urma victoriei cu Concordia Chiajna, scor 2-0.

Petrolul Ploieştei şi-a asigurat revenirea în Liga 1 după şase ani de absenţă, după ce a reuşit să o învingă pe Concordia Chiajna, scor 2-0.

Trupa lui Nae Constantin dominase autoritar sezonul regular, dar a avut emoţii în play-off că ar putea rata promovarea directă.

În final, prahovenii şi-au asigurat locul în primul eşalon din sezon viitor, graţie dublei senzaţionale marcate de Mario Bratu, perla provenită din academia Petrolului.

În vârstă de 19 ani, fotbalistul crescut la Ploieşti a însumat 28 de apariţii în acest sezon, în care a marcat şapte goluri şi a oferit cinci pase decisive.

În total, la vârsta sa fragedă, Bratu are deja peste 60 de apariţii la seniori şi i se prevede un viitor strălucit.

În urma promovării Petrolului, fotbalistul cu o apariţie pentru naţionala U20 a României are şansa de a impresiona la un nivel mult mai înalt şi este dornic să o apuce cu ambele mâini.

Perla care vine în Liga 1 alături de Petrolul

Sunt foarte fericit că am reuşit să câştigăm în această seară şi să ducem Petrolul acolo unde îi este locul, în Liga 1.

Mi-au spus toţi să dau la poartă şi am reuşit să înscriu două goluri frumoase. Sincer nu era important cine marchează, ci era important să batem.

Sper ca de acum încolo cariera mea să o ţină tot în sus şi să am parte numai de bucurii pe acest stadion.

Abia aştept să joc pe marile stadioane ale României în Liga 1, cu echipele cele mai puternice, şi sper să o fac cât mai bine.

(n.r. îl aştepţi şi pe Budescu să îţi dea pase?) Da, Budescu este binevenit întotdeauna la Petrolul. Este un copil de aici. Nu se ştie, depinde de conducere. Noi îl aşteptăm.

Eu nu pot să spun că am un idol, îmi place foarte mult Leo Messi deoarece este stângaci la fel ca mine şi mi-a plăcut cel mai mult” a declarat Mario Bratu, pentru AS.

Afla mai multe despre: mario bratu 

viewscnt
Articole similare