Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă ”prietenia” dintre FCSB şi FC Botoşani? Gigi Becali îi vrea pe moldoveni în play-off: ”Mi-ar conveni”

Continuă ”prietenia” dintre FCSB şi FC Botoşani? Gigi Becali îi vrea pe moldoveni în play-off: ”Mi-ar conveni”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali ar prefera ca FC Botoşani să fie prezentă în play-off în detrimentul lui FC Argeş.

În ultima etapă a sezonului regular al Ligii 1, FC Botoşani va primi vizita lui FC Argeş, duel care va decide ultima echipă din play-off.

Moldovenii au un avantaj de un punct faţă de formaţia pregătită de Andrei Prepeliţă, astfel că şi o remiză ar fi de ajuns pentru a îşi asigura ultima poziţie din play-off.

CFR, FCSB, Universitatea Craiova, Farul şi FC Voluntari şi-au aisgurat deja locul printre primele şase, urmând ca ultima echipă să fie decisă luni.

Deşi se va afla la şapte puncte de CFR după înjumătăţire, FCSB încă visează la titlu, iar Gigi Becali face calcule cum ar putea prinde-o pe rivală.

Latifundiarul a dedus că prezenţa echipei mai puternice dintre FC Botoşani şi FC Argeş ar încurca-o mai mult pe campioană şi o consideră pe formaţia pregătită de Marius Croitoru mai valoroasă.

Continuă ”prietenia” dintre FCSB şi FC Botoşani?

Şi la Botoşani, şi la Argeş avem jucători. Nu ştiu care ar fi dintre ele. Mi-ar conveni să fie una mai puternică. Cred că Botoşaniul e mai puternică, nu?

Parcă ei. Să zicem că mi-ar conveni Botoşaniul. E echipa care a mai încurcat-o pe CFR”, a spus Gigi Becali la Pro X.

În ultimii ani, s-a tot scris despre o presupusă ”prietenie” între FCSB şi FC Botoşani.

Gigi Becali a transferat mai mulţi jucători de la clubul patronat de Valeriu Iftime, iar, de cele mai multe ori, roş-albaştrii reuşeau să se impună cu uşurinţă împotriva moldovenilor.

Ambele părţi au negat vehement aceste acuzaţii, dar interesant este că echipa pregătită de Marius Croitoru a încercat sau a reuşit de mai multe ori să o încurce pe CFR în momente importante, dar nu şi pe FCSB.

Ratarea play-off-ului pentru FC Botoşani ar putea fi dezastruoasă pentru club, după ce Valeriu Iftime a anunţat că ar putea fi tentat să se retragă de la echipă dacă nu se va obţine clasarea printre primele şase.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare