Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu ştie cum să-şi mai laude perla: ”O să-l depăşească pe Hagi. Dobrin sau Balaci? Tavi Popescu e cel mai mare geniu din fotbalul românesc”

Gigi Becali nu ştie cum să-şi mai laude perla: ”O să-l depăşească pe Hagi. Dobrin sau Balaci? Tavi Popescu e cel mai mare geniu din fotbalul românesc”

FCSB

Comentarii

În urma golului victorios marcat la ultima fază a duelului cu Voluntari, Tavi Popescu a fost ridicat în slăvi de Gigi Becali.

FCSB avea nevoie de victorie împotriva celor de la Voluntari pentru a menţine deja uriaşa diferenţă de 14 puncte faţă de CFR Cluj.

Elevii lui Toni Petrea şi-au dominat adversarii pe tot parcursul meciului, dar s-au întrecut în ratări, astfel că, în prelungirile partidei, scorul încă era 0-0.

La ultima fază, FCSB a primit o lovitură liberă, iar mingea i-a fost pasată lui Tavi Popescu. Acesta nu a stat prea mult pe gânduri şi a trimis un şut de la mare distanţă, care a ajuns în plasa laterală a porţii lui Popa.

Reuşita sa de senzaţie a adus toate punctele formaţiei roş-albastră, care va intra cu un deficit de şapte puncte faţă de CFR în play-off graţie lui Tavi Popescu.

În urma meciului, Gigi Becali nu a ştiu cum să-şi mai laude perla şi i-a transmis un mesaj selecţionerului Iordănescu.

Apoi, latifundiarul a afirmat că Tavi Popescu va ajunge cel mai mare fotbalist român din istorie.

Gigi Becali nu ştie cum să-şi mai laude perla

Dacă Edi nu-l convoacă, înseamnă că habar nu are fotbal. E cel mai bun fotbalist din România. Nu-i iei mingea, driblează, pasează. E ca Neymar, se apropie de Neymar, când era la Barcelona.

Poate chiar să-l depăşească. Nu pierde mingea, intră, face, drege. Cum să te întrebi dacă nu-l ia? Dacă nu-l iei, cum să te mai califici? Uite, ăştia distrug.

Dacă Tavi Popescu nu e convocat, înseamnă că nu ştie fotbal sau are mintea întunecată. Astfel va claca precum alţii care au făcut împotriva mea. Dumnezeu vede. 

Revenind la Tavi Popescu. E cel mai bun jucător român. Nu există jucător ca Tavi Popescu. E vreodată înlocuit? De ce? Pentru că el nu iese niciodată din joc.

Când are mingea nu o pierde niciodată Când m-am trezit dimineaţă, i-am zis nevestei mele «Aşa gol...». Se minuna şi ea.

Să mă ierte Hagi, dar Tavi o să-l depăşească. Ce să vorbim despre Dobrin sau Balaci? Popescu e cel mai mare geniu din fotbalul românesc”, a spus Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare