Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmar pentru Liverpool! Jurgen Klopp nu se va putea baza pe Mohamed Salah până în februarie

Coşmar pentru Liverpool! Jurgen Klopp nu se va putea baza pe Mohamed Salah până în februarie

Liverpool

Comentarii

Liverpool joacă luni seară, de la ora 22:00, primul meci din 2024 împotriva celor de la Newcastle United, partidă din etapa a 20-a din Premier League. Meciul va putea fi urmărit pe Orange Sport 1.

"Cormoranii" debutează în 2024 pe Anfield împotriva echipei antrenate de Eddie Howe, Newcastle United.

Echipa antrenată de Jurgen Klopp este liderul campionatului la final de 2023 iar o victorie împotriva celor de la Newcastle o poate ţine pe Manchester City la o distanţă de cinci puncte. Golgheterul echipei din Merseyside în acest sezon este egipteanul Mohamed Salah, cu 12 reuşite.

Fotbalistul adus de la AS Roma în iulie 2017 a fost golgheterul echipei în Premier League în fiecare stagiune de la venirea sa.

Egipteanul se va deplasa în Coasta de Fildeş pentru Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care va începe pe data de 13 ianuarie. Astfel, partida cu Newcastle ar putea fi ultima pentru "Mo" Salah, până pe data de 11 februarie, dată pe care este programată finala competiţiei între ţările continentului african.

Scenariu de coşmar pentru Liverpool şi Jurgen Klopp

Salah ar urma să rateze opt partide. Patru partide în Premier League, două posibile partide în Cupa Angliei şi două meciuri cu Fulham, în Cupa Ligii Angliei.

Liverpool o va întâlni pe Arsenal, o contracandidată la titlu în Premier League de două ori în următoarea lună. Pe data de 7 ianuarie, în FA Cup şi pe 4 februarie, în Premier League.

O deplasare pe terenul lui Bournemouth, meciuri pe Anfield cu Chelsea şi Burnley în Premier League şi o dublă manşă în semifinalele Cupei Ligii Angliei cu Fulham sunt celelalte partide ale "Cormoranilor" până la mijlocul lunii februarie.

Plecarea lui Salah la naţionala Egiptului ar lasa-o pe Liverpool cu alte patru variante în atac. Diogo Jota, Luis Diaz, Darwin Nunez şi Cody Gakpo.

Salah s-ar putea întoarce cel mai devreme, la finalul lunii ianuarie, în cazul unei eliminări premature a Egiptului.

Afla mai multe despre: jurgen kloppmohamed salahliverpoolcupa africii pe natiuni 

viewscnt
Articole similare