Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica a vorbit despre "arma secretă" a Rapidului în lupta pentru titlu | EXCLUSIV

Ciprian Marica a vorbit despre "arma secretă" a Rapidului în lupta pentru titlu | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Ciprian Marica a vorbit despre şansele Rapidului la titlu în acest sezon de Superliga şi despre potenţialul imens al echipei patronate de Dan Şucu.

Fostul atacant al naţionalei a pus accent pe potenţialul imens şi avantajele echipei care se bate la titlu în acest sezon.

Marica a evidenţiat contribuţia suporterilor la rezultatele bune ale echipei pe teren propriu şi la importanţa acestora.

Acţionar la Farul Constanţa, Marica a vorbit şi despre gradul de implicare a patronului giuleştenilor, Dan Şucu, şi cum abordarea acestuia este benefică pe termen lung echipei din Capitală.

Ciprian Marica: "Este greu să câştigi în Giuleşti"

"Rapid este echipa cu cel mai are avantaj din punct de vedere al meciurilor de acasă, al suporterilor care umplu stadion meci de meci şi reuşesc să fie al 12-lea jucător.

Greu să câştigi în Giuleşti, greu să joci în Giuleşti cu atmosfera de acolo, nu văd altă echipă la care să cântărească suporterii în jocul echipei şi în jurul echipei. Rapid cu suporterii pe care îi are, are un potenţial fantastic an de an.

Sigur, acum şi cu venirea domnului Şucu, un tip echilibrat. Din ce l-am cunoscut, a avut un elan aşa la inceput şi a crezut că e simplu, dar văd că are răbdare.

Nu se pripeşte şi bine face, a avut puţin elan, la început, dar azi îl văd mai aşezat şi mai cumpătat. Rapid e o echipă care are tot ce îi trebuie şi ea să se lupte la primele locuri." a declarat Ciprian Marica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: ciprian maricarapiddan sucusuperliga 

viewscnt
Articole similare