Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova câştigă, Rotaru îi răsplăteşte cum se cuvine. Câţi bani primesc jucătorii Universităţii şi ce prime de titlu au aceştia

Craiova câştigă, Rotaru îi răsplăteşte cum se cuvine. Câţi bani primesc jucătorii Universităţii şi ce prime de titlu au aceştia
Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat ultimele două meciuri din play-off şi s-a apropiat din nou de primele trei clasate ale Superligii, astfel că Mihai Rotaru a luat cuvântul şi a vorbit despre primele şi bonusurile pe care le vor încasa sau urmează să le încaseze jucătorii olteni.

Universitatea Craiova a câştigat deplasarea de pe terenul celor de la Sepsi, scor 2-1, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Datorită acestei victorii, una obţinută cu mari emoţii mai ales după ce au rămas cu un om mai puţin, oltenii s-au apropiat la patru puncte de liderul Farul Constanţa.

Echipa lui Hagi joacă în această etapă, la Ovidiu, contra campioanei CFR Cluj, în direct pe Orange Sport 1 şi live video pe Orangesport.ro.

Totodată, Universitatea Craiova s-a apropiat şi de primele două clasate, CFR Cluj şi FCSB, la trei, respectiv două puncte.

Craiova câştigă, Rotaru îi răsplăteşte cum se cuvine. Câţi bani primesc jucătorii Universităţii şi ce prime de titlu au promise

Mihai Rotaru s-a declarat un patron mulţumit de jocul prestat de echipa sa pe terenul de la Sfântu Gheorghe.

Prin urmare, acesta le-a promis jucătorilor prime consistente după meciul cu Sepsi şi a precizat şi ce bonusuri au aceştia în cazul în care ar câştiga titlul în România.

”Există o primă de titlu, sigur că da. Întotdeauna am avut prime de titlu, avem prime şi pentru fiecare meci. Azi au fost cu 50% mai mari primele. Sunt, întotdeauna au fost prime de titlu, de calificare în cupele europene.

Prime de gol, prime de pase de gol. (n.r. primele de titlu) Variază între 10.000 de euro şi 20.000 de euro, chiar nu le ştiu pe dinafară”, a declarat Rotaru, conform Prima Sport.

Totuşi, în ciuda parcursului bun din ultimele două etape, Mihai Rotaru rămâne cu picioarele pe pământ şi ştie că şansele la titlu sunt foarte mici.

”Nu, nu visăm la titlu. Visăm la podium. Am spus foarte clar, am făcut, din păcate, foarte multe greşeli.

Am pierdut şi puncte nemeritat cu CFR pe Oblemenco, am condus la pauză de două ori… Am condus la Farul de două ori. Dacă am fi câştigat cu CFR şi cu Farul, eram pe primul loc”, a adăugat omul de afaceri.

Afla mai multe despre: mihai rotarucraiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare