Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, plecăciuni în faţa suporterilor lui Dinamo după victoria din Cupă: ”Atmosferă frumoasă”. Ce obiectiv îşi propune mai departe în competiţie

Cristiano Bergodi, plecăciuni în faţa suporterilor lui Dinamo după victoria din Cupă: ”Atmosferă frumoasă”. Ce obiectiv îşi propune mai departe în competiţie
Comentarii

În a doua etapă a grupelor Cupei României, Sepsi a reuşit să îşi treacă în cont a doua victorie, după e a învins-o pe Dinamo, scor 3-2. În urma partidei de pe Arcul de triumf, Cristiano Bergodi a tras concluziile.

Sepsi s-a apropiat de calificarea în sferturile Cupei României, după ce a reuşit să o învingă pe Dinamo, scor 3-2, pe noul stadion de la Arcul de Triumf.

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi a deschis scorul încă din minutul 16 şi a condus pe tot parcursul jocului, deşi a avut emoţii pe final de meci, după ce ”câinii” au redus din diferenţă.

În final, victoria le-a aparţinut oaspeţilor pe merit, iar formaţia din Sfântu Gheorghe a făcut un pas important spre accederea în următoarea rundă.

Prezent la flash-interviu în urma fluierului final, Cristiano Bergodi a făcut plecăciuni în faţa suporterilor dinamovişti, pe care i-a lăudat pentru atmosfera făcută.

Italianul a declarat că este mulţumit de rezultat şi a dezvăluit că obiectivul echipei sale în Cupa României este să câştige grupa, pentru a juca pe teren propriu în sferturi.

Cristiano Bergodi, plecăciuni în faţa suporterilor lui Dinamo după victoria din Cupa României

A fost un meci frumos, o luptă încinsă, atmosferă frumoasă cu suporterii lui Dinamo, au cântat de la început la sfârşit, a fost o atmosferă bună de meci.

Cred că e o victorie meritată. Sunt bucuros, şi azi am creat ocazii, dar importante sunt aceste trei puncte. Suntem într-o revenire, avem două victorii la rând.

Eu zic că echipa a revenit, nu eram îngrijorat nici când am pierdut patru meciuri la rând, pentru că am creat ocazii şi acolo, am controlat meciuri cu echipe bune.

Da, eu doresc să câştigăm această grupă, atunci joci sfertul acasă. Sperăm că vom câştiga grupa. Au jucat şi juători care au jucat mai puţin, au făcut un meci bun, sunt bucuros.

(n.r. ce a fost cu momentul de confuzie de la schimbări?) Nu s-a înţeles team managerul cu arbitrul şi tuşierul, în loc de doi jucători, schimbam trei, nu s-au sincronizat bine.

A fost un moment aşa... ne-am distrat, se întâmplă”, a declarat Cristiano Bergodi.

În ultimul meci din a doua etapă din grupa A, FC U Craiova va primi vizita lui FC Voluntari, joi, de la ora 16:00. Partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare