Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, sunat de Atletico. Spaniolii au discutat cu antrenorul Rapidului despre transferul lui Horaţiu Moldovan. ”Vă povestesc”

Cristiano Bergodi, sunat de Atletico. Spaniolii au discutat cu antrenorul Rapidului despre transferul lui Horaţiu Moldovan. ”Vă povestesc”

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi a tras concluziile la finalul meciului câştigat de Rapid, scor 4-3, contra lui FCU Craiova 1948. Antrenorul italian al giuleştenilor a dezvăluit că a avut o discuţie cu directorul sportiv al lui Atletico, subiectul principal fiind transferul lui Horaţiu Moldovan.

Bergodi a crezut în echipa sa până în ultimul minut: ”Cel mai important este că nu ne-am speriat”

”Cum am trăit? Aţi văzut nebunia în Giuleşti. Încă am emoţii mari. A fost frumos. O victorie de moral, de luptă. A plouat tot meciul. Au venit şi multe goluri. Nu credeam că se putea întâmpla un astfel de meci astăzi. Băieţii au reacţionat bine, de la 1-3. Cred că atunci când am dat al doilea gol au intrat în joc. Am crezut că putem să egalăm şi că putem câştiga. Lucrul cel mai important e că echipa nu s-a speriat. 

Şi cei care au intrat au făcut lucruri extraordinare. Ne-au adus şi ei victoria. Cred eu că golul de 3-1 putea omorî orice echipă. Uite că noi am rămas acolo. Să dăm al doilea gol, să egalăm şi să câştigăm meciul. Cea mai mare victorie de până acum!

Krasniqi. A avut o problemă la coapsă, motiv pentru care l-am schimbat. Hasani, binişor, în prima repriză mi-a zis şi el că nu a găsit bine poziţia lui, că a trebuit să stea mai mult între linii, e un jucător tehnic. Încă nu se cunpaşte bine cu ceilalţi jucători. E normal, am făcut doar şapte antrenamente. Funsho când a intrat a făcut bine. Mă bucur pentru el. Repet. Ai bancă, ai jucători, poţi să schimbi. Am spus după meci că trebuie să fim pregătiţi toţi. Cine vine de pe bancă poate schimba meciul. Aşa s-a întâmplat. Djokovic are un fizic bun, şi el trebuie să îi cunoască pe ceilalţi. Burmaz a intrat cu această 'răutate' incredibilă, are o foame de a ajunge departe, departe! Se vede. Are ambiţie”, a spus Cristiano Bergodi.

Antrenorul Rapidului este convins că Moldovan va face faţă la Atletico. ”Va avea o cariera importantă”

”Moldovan nu e vinovat pentru aceste trei goluri. E un portar bun. A luat trei goluri, dar nu e vina lui. Toată echipa e responsabilă pentru golurile luate. Pe Horaţiu l-am băgat şi era convins că putea juca. A vrut să iasă bine din această situaţie. Şi cu suporterii şi cu toată lumea. Cred eu că va avea o carieră importantă. Vă povestesc că ieri m-a sunat directorul sportiv de la Atletico şi m-a întrebat despre Horaţiu. Mă bucur pentru el”, a mai spus Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: rapidsuperligăhoraţiu moldovanatletico de madrid 

viewscnt
Articole similare