Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Culisele transferului ”celui mai bun fundaş” cu care a lucrat MM Stoica: ”Cred că am văzut în jur de 50 de jucători, nu exagerez” | EXCLUSIV

Culisele transferului ”celui mai bun fundaş” cu care a lucrat MM Stoica: ”Cred că am văzut în jur de 50 de jucători, nu exagerez” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica l-a numit pe Bogdan Planic (30 de ani) ”cel mai bun fundaş pe care l-am avut vreodată”. Interesant este că, cu doar o zi înainte, Nicolae Dică a povestit, în cadrul emisiunii Sport Report, cum a fost adus sârbul la FCSB.

În această vară, măcinată de accidentarea lui Iulian Cristea şi plecările lui Andrei Miron şi Vinicius, FCSB a adus la club nu mai puţin de trei noi fundaşi centrali.

Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani) şi Joonas Tamm (30 de ani) au făcut pasul la Bucureşti pentru a umple golurile din defensiva roş-albastră.

Aceste mutări l-au făcut pe MM Stoica să rememoreze alţi fundaşi de succes trecuţi pe la FCSB, iar managerul general al echipei l-a numit pe Bogdan Planic cel mai bun fundaş cu care a lucrat vreodată.

Planic e cel mai bun fundaş central pe care l-am avut vreodată. În accepţia mea. Că Gigi a vorbit cu un fost mare fundaş al României, care a spus <<bă, mie nu mi place Planic>>... ok”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Culisele transferului ”celui mai bun fundaş” din istoria FCSB

Cu doar o zi înainte, invitat la rândul său în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a povestit cum a ajuns jucătorul sârb la Bucureşti.

Fostul antrenor al roş-albaştrilor a dezvăluit că a urmărit în jur de 50 de stopperi cu MM înainte de a da de Planic, care i-a dat pe spate pe amândoi.

Îmi aduc aminte... voiam să zic cum am ajuns noi la Planic. Doar jucătorii interni îi ştie patronul, cei de afară nu. La Planic, de exemplu, eram eu şi MM care urmăream jucătorii.

Îmi aduc aminte... cred că am văzut în jur de 50 de fundaşi centrali, nu exagerez, în acea perioadă. La un moment dat, după ce văzusem foarte mulţi... eu voiam într-un fel, MM voia în alt fel, el era mai mult cu partea defensivă, era învăţat cu Szukala, eu ceva mai pe ofensiv, să poată să paseze.

Până la urmă am ajuns la Planic şi mi-a zis <<uite, mi l-a trimis cineva pe jucătorul ăsta, uită-te la el>>. L-am văzut, am văzut multe jocuri cu el şi am zis că din punctul meu de vedere e ok, MM s-a uitat, a zis şi el că e ok, <<hai să îl luăm>>.

Ne-a plăcut faza defensivă, avea o viteză bună pentru un fundaş central. Deşi era înalt, avea o problemă la jocul aerian, dar era un jucător agresiv, care era mereu aproape de adversar, rar îşi pierdea duelurile unu la unu. Când găseşti un fundaş central cu talia lui şi o viteză bună...”, a spus Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: dică 

viewscnt
Articole similare