Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat Stefano Pioli eşecul lui AC Milan cu Chelsea. Ce a spus despre cele trei goluri primite de Tătăruşanu

Cum a comentat Stefano Pioli eşecul lui AC Milan cu Chelsea. Ce a spus despre cele trei goluri primite de Tătăruşanu

AC Milan

Comentarii

Stefano Pioli a vorbit despre eşecul drastic suferit de AC Milan în Champions League, formaţie la care un român a fost titular, iar un altul, pe banca de rezerve.

AC Milan a pierdut categoric duelul cu Chelsea, scor 0-3, în etapa a treia din Champions League.

Ciprian Tătăruşanu a fost titular între buturile campioanei Italiei. În ciuda faptului că a încasat trei goluri, s-a remarcat prin câteva intervenţii salvatoare, aspect sesizat şi de presa din Italia, care nu l-a găsit vinovat de eşecul suferit.

Pe banca de rezerve a mai fost un român, Andrei Coubiş, fundaş central de doar 19 ani, dar care nu a prins minute din partea antrenorului Pioli.

Pioli: ”Puteam face mai multe”

Chelsea s-a impus prin golurile reuşite de Wesley Fofana, Pierre Emerick Aubameyang şi Reece James.

La finalul partidei, Stefano Pioli a fost dezamăgit de atitudinea elevilor săi şi de greşelile individuale făcute de aceştia.

”Nu am început slab meciul, dar apoi nu am mai fost lucizi în multe faze. Puteam face mai multe. Nu are nicio legătură cu lipsa de experienţă sau cu absenţele. Trebuia să fim atenţi, mai ales că Chelsea nu a pus multă presiune la început.

Dacă faci greşeli, mai devreme sau mai târziu primeşti goluri. După al doilea gol ni s-a schimbat atitudinea. Nu am mai rămas o echipă”, a declarat Stefano Pioli, după meci.

Afla mai multe despre: stefano pioliac milan 

viewscnt
Articole similare