Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a primit Andrei Artean vestea primei convocări la naţională: ”Am avut perioade mult mai bune şi nu am fost chemat”

Cum a primit Andrei Artean vestea primei convocări la naţională: ”Am avut perioade mult mai bune şi nu am fost chemat”

Farul Constanța

Comentarii

Jucătorii Farului au tras concluziile după meciul încheiat la egalitate cu Hermannstadt, în prima rundă a returului din sezonul regular al Superligii.

Farul a remizat pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 1-1, în etapa a 16-a din Superliga României.

Golul campioanei a fost marcat de Andrei Artean (27), dar nu a fost suficient pentru toate cele trei puncte, deoarece Baba Alhassan a egalat (90+1) pentru sibieni.

”Am vorbit cu el despre echipa naţională”

La finalul meciului, Artean a vorbit despre evoluţia acestui joc, dar a comentat şi prima sa selecţie la prima reprezentativă a României.

”Nu mă aşteptam să fiu convocat la echipa naţională. E o mândrie mare, nu cred că e vreun jucător care să nu vrea să îşi reprezinte ţara.

Nu m-am aşteptat pentru că nu am avut rezultate foarte bune cu echipa. Am avut perioade mult mai bune şi nu am fost chemat. Sunt foarte fericit şi foarte mândru.

Stau la masă cu Băluţă şi am vorbit cu el despre echipa naţională. Mi-a spus unele secrete, mi-a spus că băieţii sunt extraordinari. Mă duc acolo pozitiv, toată ţara este alături de echipa naţională!”, a declarat Artean, după meci.

Totodată, şi Constantin Grameni a încercat să găsească explicaţii pentru forma slabă arătată de Farul în acest sezon.

”Nu ştim de ce scădem ritmul şi-i lăsăm pe adversari să vină peste noi. Ne aşteptam să vină, ne retrăsesem puţin, ştiam că e o echipă bună.

Dar nu ne explicăm cum reuşim să luăm gol de fiecare dată pe final de meci. Facem aceleaşi lucruri ca anul trecut, nimic în plus, nimic în minus.

E vorba de neîncredere. Reuşitele şi victoriile îţi aduc încredere, dar dacă nu le mai avem, e normal să apară neîncrederea. Conştientizez că nu sunt în cel mai bun moment al meu şi trebuie să ies cât mai repede din el.

Trebuie să adun cât mai multe cifre şi meciuri bune. Eu mă duc la naţionala U21, sper să câştigăm ambele meciuri”, a precizat şi Grameni.

În urma acestei remize, Farul este pe poziţia a şaptea în Superligă, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: farulandrei arteanconstantin grameni 

viewscnt
Articole similare