Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a prins Rareş Ilie transferul la Nice: ”Mă bucur pentru el”. Avantajul ex-mijlocaşului de la Rapid faţă de alţi jucători

Cum a prins Rareş Ilie transferul la Nice: ”Mă bucur pentru el”. Avantajul ex-mijlocaşului de la Rapid faţă de alţi jucători

Rapid

Comentarii

Rapid a dat lovitura în vară prin vânzarea lui Rareş Ilie la Nice. Francezii l-au achiziţionat pe mijlocaşul de 19 ani cu cinci milioane de euro, iar jucătorul a jucat deja câteva meciuri în Ligue 1 şi în grupele Conference League.

Rareş Ilie a prins cel mai răsunător transfer odată cu mutarea la Nice, acolo unde a devenit coechipier cu fotbalişti cu CV-uri impresionante, printre care Aaron Ramsey, Kasper Schmeichel şi Ross Barkley.

A bifat şapte meciuri, dintre care patru în Ligue 1. Însă la ultima partidă nu a făcut parte din lot, ca urmare a unor probleme medicale.

Kait explică cum a prins Rareş Ilie transferul la Nice. De ce a beneficiat fostul mijlocaş de la Rapid faţă de alţi jucători

Despre trecerea lui Rareş Ilie de la Rapid în Franţa a vorbit şi Mattias Kait. Estonianul s-a bucurat pentru reuşita fostului său coechipier de la Rapid.

”Nu doar un jucător pleacă, dar au mers şi în Serie A în trecut, s-au făcut transferuri în Turcia şi oriunde. Dacă te uiţi unde joacă aceşti români, toţi au mers acolo direct din Liga 1.

Nu se poate spune că liga din România nu este urmărită când se fac astfel de transferuri. Încă se uită. Dar trebuie să fii şi un jucător bun pentru a merge mai departe.

Coechipierul a mers la Nisa şi uitându-ne cu cine joacă acum (n.r. Aaron Ramsey, Kasper Schmeichel şi Ross Barkley etc.)... Dar era şi un tânăr de 19 ani, cu foarte mult potenţial, un jucător talentat. Mă bucur pentru el”, a declarat Kait, pentru soccernet.ee.

De asemenea, Mattias Kait a comentat şi şansele ca el să prindă un trasfer la o echipă dintr-un campionat de top al Europei.

”Ei bine, despre mine nu ştiu. A plecat la 19 ani, eu o să am 25 vara viitoare. E o diferenţă! Dar da, nu este încă atât de mare. Privind la fotbalul de azi, dacă pe vremuri era apogeul unei cariere era la 28-29, acum a mers mai departe.

Dar această carieră de fotbalist este relativ rapidă, aşa că trebuie să profiţi la maximum de ceea ce poţi”, a adăugat mijlocaşul estonian al celor de la Rapid.

Afla mai multe despre: rares ilierapid 

viewscnt
Articole similare