Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a răspuns Carlo Ancelotti după ce Eden Hazard s-a plâns că nu joacă. Care este situaţia fotbalistului belgian

Cum a răspuns Carlo Ancelotti după ce Eden Hazard s-a plâns că nu joacă. Care este situaţia fotbalistului belgian

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard s-a plâns că nu joacă mai des la Real Madrid, iar Carlo Ancelotti i-a răspuns fotbalistului belgian.

Eden Hazard a venit la Real Madrid pentru suma de 115 milioane de euro, în 2019, de la Chelsea.

În Spania, belgianul a fost măcinat de accidentări şi de alte probleme din afara terenului, astfel că acomodarea sa a avut mult de suferit.

A jucat foarte puţin, asta deşi în ultima vreme a fost ocolit de probleme medicale. Jucătorul s-a plâns că nu a primit prea multe minute în acest sezon din partea lui Carlo Ancelotti.

”Sunt vremuri dificile, pentru că vreau să joc, dar nu joc. Mă simt bine la Real Madrid, e doar faptul că joc mai puţin decât înainte. Când joc, o fac bine. E o situaţie complicată, pentru că vreau să joc mai mult”, a declarat Hazard, potrivit presei spaniole.

Care este situaţia lui Eden Hazard

La rândul său, antrenorul lui Real Madrid a replicat, subliniind faptul că belgianul are mult de muncit pentru a juca în mod regulat la formaţia madrilenă.

”El cunoaşte foarte bine situaţia de aici. Fiecare jucător îşi înţelege foarte bine statutul. Este multă concurenţă aici”, a afirmat Carlo Ancelotti, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Eden Hazard a prins doar patru meciuri în acest sezon la Real Madrid, echilvalentul a 158 de minute, totalizând un gol şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: real madridhazardancelotti 

viewscnt
Articole similare