Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Sadio Mane când a aflat că este dorit de Bayern Munchen: ”Când agentul mi-a spus pentru prima dată...”

Cum a reacţionat Sadio Mane când a aflat că este dorit de Bayern Munchen: ”Când agentul mi-a spus pentru prima dată...”

Bayern Munchen

Comentarii

Sadio Mane a dezvăluit ce reacţie a avut când agentul i-a spus pentru prima dată despre interesul celor de la Bayern Munchen pentru senegalez.

Sadio Mane a ajuns în aceste zile în Germania, acolo unde va efectua vizita medicală şi urmează să semneze cu Bayern Munchen.

După şase ani petrecuţi la Liverpool, alături de care a luat absolut toate trofeele puse în joc, internaţionalul senegalez va juca din sezonul următor la colosul din Bavaria.

Cu contractul scadent în 2023, Mane va aduce formaţiei engleze, în total, până la 40 de milioane de euro, cu toate bonusurile incluse.

Fotbalistul de 30 de ani va semna cu Bayern o înţelegere valabilă trei ani şi va fi unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din lotul condus de Julian Nagelsmann, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Cum a reacţionat Sadio Mane când a aflat că este dorit de Bayern Munchen: ”M-am văzut acolo imediat”

Cum situaţia sa este aproape lămurită, Sadio Mane a vorbit şi el despre transferul la campioana Germaniei şi cum a reacţionat când a auzit pentru prima dată de interesul nemţilor.

"Când agentul meu mi-a spus pentru prima dată despre interesul lui Bayern, am fost foarte emoţionat. M-am văzut acolo imediat...

Este unul dintre cele mai mari cluburi din lume şi echipa se luptă mereu pentru fiecare titlu. Aşa că pentru mine a fost o idee foarte bună şi am luat decizia corectă de a veni aici”, a declarat Mane, citat de Bild.

După şase sezoane, Sadio Mane se desparte de Liverpool, după ce a marcat 120 de goluri şi a livrat 48 de pase decisive în 269 de meciuri.

Senegalezul a câştigat alături de formaţia de pe Anfield Road, printre altele, Liga Campionilor (2019) şi Premier League (2020).

Afla mai multe despre: sadio manebayern munchen 

viewscnt
Articole similare