Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reuşit Voluntari să o blocheze pe FCSB. Antrenorul din acte al ilfovenilor a explicat. ”Le ştiam gurile de foc”

Cum a reuşit Voluntari să o blocheze pe FCSB. Antrenorul din acte al ilfovenilor a explicat. ”Le ştiam gurile de foc”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari nu a reuşit să pună capăt seriei de meciuri consecutive fără victorie, însă a obţinut un egal pe Arena Naţională, contra FCSB-ului, scor 0-0.

La finalul meciului, Marin Dună, antrenorul cu licenţă PRO al ilfovenilro, a tras concluziile şi a dezvăluit cum echipa sa a reuşit să se apere atât de bine în faţa echipei cu al doilea cel mai bun atac din Supeligă.

”Le ştiam forţa ofensivă. Ştiam gurile lor de foc. Am făcut dublaj în zonele respective unde jucau ei, tranziţia pozitivă şi cea negativă au funcţionat perfect. Merită felicitaţi băieţii. Dacă am fi câştigat, moralul echipei era cu totul altul. Sunt convins că vom aborda foarte bine meciul cu Sepsi.

(n.r. despre faza la care FCSB a cerut penalty) Arbitrajul a fost corect per ansamblu. Nici nu i-am auzit pe cei de la FCSB să reclame ceva după joc”, a spus Marin Dună, la finalul meciului cu FCSB.

În următoarea etapă, FC Voluntari va primi vizita lui Sepsi. Ilfovenii se află pe locul 12 în Superligă, cu 13 puncte după 13 etape.

 

 

Afla mai multe despre: voluntarifcsbsuperligămarin dună 

viewscnt
Articole similare