Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman a fost scos de pe teren în minutul 40! Cum a decurs faza din FCSB - Voluntari şi unde s-a îndreptat "Mbappe" | VIDEO

Florinel Coman a fost scos de pe teren în minutul 40! Cum a decurs faza din FCSB - Voluntari şi unde s-a îndreptat "Mbappe" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) a fost titular în FCSB - Voluntari, din etapa 13 a Superligii, dar a rezistat pe teren până spre finalul primei reprize. Atacantul lateral nu a luat loc pe bancă şi s-a dus în zona vestiarelor, cu medicul pe urmele sale.

Florinel Coman n-a rezistat nici măcar o repriză în FCSB - Voluntari. A fost înlocuit şi a plecat în vestiar

FCSB a primit vizita celor de la FC Voluntari, pe Arena Naţională, de la 21:00, în etapa a 13-a din Superligă. Meciul este în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Partida a însemnat debutul lui Dorin Rotariu la FCSB. Fostul tricolor a fost introdus din primul minut, după o discuţie pe care au avut-o Gigi Becali şi MM Stoica, în urmă cu câteva zile, în privinţa fostului jucător de la Dinamo. 

FCSB n-a reuşit să marcheze în prima repriză, deşi a avut ocazii prin atacanţii introduşi, printre care Dorin Rotariu, Andrea Compagno şi Florinel Coman. Însă, "Mbappe" n-a mai avut şansa de a continua forma pe care o are, întrucât a părăsit terenul mai devreme. 

În minutul 40, cei de pe banca gazdelor au informat brigada că urmează o schimbare. Octavian Popescu a apărut la margine, iar el i-a luat locul lui Florinel Coman. 

Fotbalistul s-a dus agale spre margine, şi-a salutat şi încurajat colegul, apoi a petrecut câteva secunde în dialog în direcţia băncii. 

Florinel Coman a intrat pe tunelul stadionului şi s-a îndreptat probabil spre zona vestiarului FCSB. Pe urmele sale a fost doctorul echipei, care a revenit pe teren câteva minute mai târziu, cu o informaţie pentru cei din staff. În zonă a fost şi MM Stoica, cel care a schimbat câteva cuvinte cu atacantul FCSB. 

Momentul schimbării lui Florinel Coman, în FCSB - FC Voluntari

Afla mai multe despre: florinel comanflorinel coman schimbat fcsb voluntarifcsb voluntari 

viewscnt
Articole similare