Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele informaţii despre ce s-a întâmplat cu Florinel Coman! N-a prins nici măcar finalul primei reprize din FCSB - Voluntari | VIDEO

Primele informaţii despre ce s-a întâmplat cu Florinel Coman! N-a prins nici măcar finalul primei reprize din FCSB - Voluntari | VIDEO

FCSB

Comentarii

Meciul FCSB - FC Voluntari s-a încheiat mai devreme pentru Florinel Coman, după doar 40 de minute. Din primele informaţii, schimbarea a avut loc din cauza unei probleme medicale.

Schimbare forţată pentru Florinel Coman! A stat câteva secunde în dreptul băncii, apoi a plecat în vestiar

FCSB a început meciul cu FC Voluntari în atac cu Dorin Rotariu, Andrea Compagno şi Florinel Coman, dar toţi au fost înlocuiţi până în minutul 64. Italianul a fost schimbat cu David Miculescu, Dorin Rotariu i-a lăsat locul lui Alex Băluţă, iar primul de pe teren a ieşit "Mbappe". 

În FCSB - FC Voluntari, în etapa cu numărul 13 din Superliga, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, prima înlocuire a avut loc în minutul 40. 

Atunci, Octavian Popescu a venit de pe bancă la centru, iar Florinel Coman s-a îndreptat afară din teren. "Mbappe" l-a încurajat şi salutat pe colegul său, apoi a petrecut câteva secunde în dreptul băncii tehnice conduse de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii, timp în care a schimbat câteva cuvinte inclusiv cu preparatorul fizic Thomas Neubert. 

Florinel Coman s-a îndreptat spre tunel şi s-a dus în zona vestiarelor, cu medicul şi MM Stoica pe urmele sale. 

Din informaţiile Orange Sport, Florinel Coman a acuzat o problemă medicală la coapsa dreaptă, iar cei de la FCSB au prefarat să nu rişte, într-un meci în care pe bancă au existat soluţii ofensive bune. 

Medicul echipei gazdă s-a întors după câteva minute din vestiar şi i-a informat pe cei de pe banca tehnică despre starea jucătorului. 

Florinel Coman, schimbat în minutul 40 al meciului FCSB - FC Voluntari

Afla mai multe despre: florinel comanflorinel coman inlocuire fcsb voluntari 

viewscnt
Articole similare