Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a trăit un dinamovist de naţională retrogradarea clubului: ”Eram la o nuntă”. Dinamo, ca Franţa: ”Trei loturi la o singură echipă” | EXCLUSIV

Cum a trăit un dinamovist de naţională retrogradarea clubului: ”Eram la o nuntă”. Dinamo, ca Franţa: ”Trei loturi la o singură echipă” | EXCLUSIV
Comentarii

Ionuţ Nedelcearu a abordat subiectul retrogradării lui Dinamo, formaţie la care a crescut şi a debutat în fotbalul profesionist.

La fel ca Dinamo, Ionuţ Nedelcearu a avut parte de o retrogradare la finalul sezonului actual. Crotone, formaţie la care este legitimat din vara anului trecut, a coborât în a treia divizie din Italia.

Fundaşul central de 26 de ani a vorbit despre cel mai negru moment din istoria grupării din Ştefan cel Mare. Acesta a relatat cum s-a uitat la barajul cu U Cluj şi a dezvăluit că ar prefera ca fosta sa echipă să continue în Liga 2, nu varianta de a o lua de la capăt din ligile inferioare din România.

De asemenea, Nedelcearu, care a atins şi subiectul unei posibile mutări la FCSB, a explicat că Dinamo are un loc special în inima sa, dar în momentul de faţă nu s-ar întoarce la ”câini”, deoarece nu l-ar ajuta pe plan profesional.

Cum a trăit Nedelcearu retrogradarea lui Dinamo: ” Eram la o nuntă şi am ieşit să mă uit la meci” | EXCLUSIV

”În primul meci, când am jucat (n.r. Dinamo) la Cluj, eram la o nuntă şi am ieşit să mă uit la meci. După ce s-a terminat, voiam să plec acasă, nu aveam stare. La Dinamo situaţia este complicată, nu din întâmplare s-a ajuns aici. 

Ştiţi şi voi mai bine, de atâţia ani ne chinuim. Singurii care au ţinut în viaţă sunt suporterii. Era de aşteptat să se ajungă aici, pentru că în fotbal dacă nu investeşti pe măsură, nu vei avea performante.

Din păcate, chiar şi cu sacrificiul fanilor nu a fost de ajuns. Părerea mea e că stadionul e ultima variantă, să avem şi noi stadion nou cum au şi celelalte echipe din Bucureşti, şi atunci poate va veni cineva pe măsură care să ajute clubul să ajungă unde merită şi unde trebuie să fie Dinamo.

(n.r. despre cei 53 jucători care au jucat la Dinamo) Aproape trei loturi la o singură echipă. E greu când schimbi jucătorii la fiecare meci, când în fiecare pauză de transferuri aduci peste jucatori, e greu. Ai nevoie de omogenitate, de timp.

Se întâmplă şi la case mai mari. Uită-te la PSG. Au transferat, poate au cel mai bun lot din lume, dar tot n-au reuşit să câştige Liga Campionilor. 

Primul pas ar trebui să fie începerea demolării vechiului stadion.

Ar trebui să continue în liga secundă, să accepte că asta e situaţia şi să revină în Liga 1 la anul. Nu sunt de acord cu falimentul, să o ia de la zero. 

M-aş întoarce fiindcă iubesc echipa, m-aş întoarce cu inima. Însă, profesionist acuma nu m-ar ajuta, dar Dinamo va avea mereu uşa deschisă”, a declarat Nedelcearu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dinamonedelcearu 

viewscnt
Articole similare