Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a trăit Vlad Chiricheş momentul în care a fost sunat de Gigi Becali să revină la FCSB. ”A fost ciudat”

Cum a trăit Vlad Chiricheş momentul în care a fost sunat de Gigi Becali să revină la FCSB. ”A fost ciudat”

Superliga

Comentarii

Vlad Chiricheş a revenit la FCSB după 10 ani petrecuţi în străinătate. Adus la vicecampioana României cu surle şi trâmbiţe, fostul fundaş al lui Napoli este văzut drept ”creierul” ce va face apărarea roş-albaştrilor să funcţioneze în acest sezon.

Deşi negocierile s-au întins pe o perioadă de câteva săptămâni, Chiricheş a acceptat oferta lui Gigi Becali şi a decis să întoarcă în România. FCSB l-a prezentat oficial prin intermediul conferinţei de presă, la care a participat şi preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Mihai Stoica.

Cum a trăit Vlad Chiricheş momentul în care a fost sunat de Gigi Becali să revină la FCSB. ”A fost ciudat”

"La început să revin a fost ciudat, dar când am vorbit cu ei a fost un feeling. Când am primit un telefon de la patron, mi-a surâs ideea. După 10 ani să revin atât de rapid, a fost ciudat, dar le mulţumesc că s-au gândit la mine.

E o presiune, pentru că văd că toată lumea aşteaptă lucruri de la mine. Vreau ca echipa asta să reprezintă ce e de fapt, campioana României. La finalul campionatului scenariul perfect ar fi să devenim campioni”, a declarat Chiricheş.

Meciul ŢSKA 1948 Sofia - FCSB a schimbat tot pentru Gigi Becali! "După ce am văzut azi nu-l mai luam pe Chiricheş"

La mai bine de 24 de ore după ce Vlad Chiricheş a fost anunţat oficial la FCSB, Gigi Becali a făcut un anunţ incredibil. Finanţatorul nu mai crede în calificarea în grupele Conference League, după ce a văzut jocul echipei în victoria FCSB-ului cu ŢSKA 1948 Sofia. 

După ce Gigi Becali s-a arătat debusolat de ce a văzut la Sofia, el a recunoscut că nu ar mai fi semnat cu Vlad Chiricheş, întrucât perspectiva l-a dezamăgit. 

"(n.r. - Va schimba Chiricheş faţa echipei?) Cred, aşa văd. Mingea este la adversar tot timpul. Păi, de ce să fie aşa? Dacă fundaşul o degajează la adversar, chiar şi Coman, de ce? Atunci avem nevoie de alt fundaş central. Dacă îl avem pe Chiricheş, iese cu mingea la picior. De aia dau ăia sute de milioane pe fundaşi. O singură verigă dacă e slabă, nu merge treaba.

Dacă nu îl luam pe Chiricheş până astăzi, azi nu-l mai luam. Eu l-am luat în contextul în care ne calificam 70-80%. Dar dacă eu vedeam ce am văzut azi, nu-l mai luam azi.

Noi şi aşa ieşim din cupele europene şi nu cred că ne calificăm (n.r. - în grupele Conference League). Stai să văd şi cu Djokovic, că e altceva cu el la mijlocul terenului. Nu avem nicio şansă de calificare aşa. Nu avem jucători cu personalitate", a declarat Gigi Becali pentru Orange Sport. 

Vlad Chiricheş poate debuta în meciul de sâmbătă de la Galaţi, pe care FCSB îl va disputa în compania Oţelulului. Partida va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsbchiricheş 

viewscnt
Articole similare