Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum ar arăta FCSB fără Coman şi Olaru? Mihai Stoica a răbufnit: ”N-am auzit o prostie mai mare” | EXCLUSIV

Cum ar arăta FCSB fără Coman şi Olaru? Mihai Stoica a răbufnit: ”N-am auzit o prostie mai mare” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Fără doar şi poate, Florinel Coman şi Darius Olaru sunt principalii ”responsabili” pentru parcursul excelent înregistrat de FCSB până în acest punct al campionatului. În total, cei au marcat 28 de goluri, mai mult de jumătate din numărul reuşitelor semnate de întreaga echipă.

Multe voci din fotbalul românesc au susţinut că FCSB este dependentă de Coman şi Olaru. Bogdan Cosmescu, comentatorul Orange Sport, a mers şi mai departe şi a declarat că roş-albaştrii nu ar fi ocupat primul loc în clasament, în cazul în care cei mai buni marcatori din echipa lui Charalambous ar fi plecat în vară.

Mihai Stoica dă exemplul Rapidului: ”Au făcut minuni fără Rrahmani şi Petrila”

Invitat în studioul Orange Sport, preşedintele CA al FCSB a ţinut să sublinieze faptul că echipa le-a strivit pe Universitatea Craiova şi UTA fără Coman în teren.

”Eu prostie mai mare decât asta n-am auzit. Poate îşi iau concediu şi se duc în Zanzibar. Ca idee şi la Real au fost accidentaţi toţi fundaşii centrali, au jucat Carvajal şi Tchouameni, e posibil să cadă meteoritul şi să jucăm în Giuleşti. Rapid a făcut minuni şi fără Petrila, şi fără Rrahmani.

Fără Coman am spulberat Craiova, am bătut 4-0 pe UTA, că era suspendat, fără Coman am câştigat astea două meciuri, 2-1 cu Voluntari şi 1-0 pe Petrolul. Acum joacă amândoi. Sunt legitimaţi la noi, ce să facem acum?!”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Meme vrea atitudine de la jucători în derby-ul cu Rapid:” Aştept bărbăţie din partea lor!”

”Aştept bărbăţie din partea lor. Dacă intră şi copii printre ei, nu scoatem un rezultat bun. Să joci valoarea pe care o ai şi consider că avem jucători mai buni decât are Rapid, în toate compartimentele şi nu vreau să supăr pe nimeni”, a adăugat Stoica.

Partida dintre FCSB şi Rapid este programată sâmbătă, pe nouă martie, de la 20:00, şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaflorinel comandarius olarufcsb 

viewscnt
Articole similare