Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum îi pune FCSB în pericol dezvoltarea lui Tavi Popescu: ”Să faci asta este mult mai mult”

Cum îi pune FCSB în pericol dezvoltarea lui Tavi Popescu: ”Să faci asta este mult mai mult”

FCSB

Comentarii

După un ultim sezon de excepţie, Tavi Popescu (19 ani) s-a întors cu picioarele pe pământ în actuala stagiune, cu mai multe prestaţii dezamăgitoare pentru standardele sale. Costel Gâlcă este de părere că FCSB îi pune în pericol dezvoltarea tânărului fotbalist.

În ultima stagiune, deşi de abia împlinise vârsta de 18 ani, Tavi Popescu a fost unul dintre cei mai importanţi oameni ai FCSB-ului şi a decis singur mai multe partide ale vicecampioanei.

Prestaţiile sale de excepţie l-au făcut pe Gigi Becali să afirme public că îşi va vinde ”perla” pentru 50 de milioane de euro, dar, la momentul actual, s-ar chinui să îl dea şi pe cinci.

Randamentul fotbaslitului de 19 ani a scăzut vertiginos în actuala stagiune, acesta ajungând să fie mai mult rezervă la Bucureşti, după revenirea de formă a lui Florinel Coman.

De la a fi marea speranţă a fotbalului românesc, Tavi Popescu a devenit marea dezamăgire a FCSB-ului, iar Costel Gâlcă este de părere că clubul este de învinuit pentru acest lucru.

Cum îi pune FCSB în pericol dezvoltarea lui Tavi Popescu

Ultimul antrenorul care i-a adus titlul vicecampioanei a punctat că deja se punea prea multă presiune pe umerii unui copil, care desigur că avea să aibă fluctuaţii de formă.

Mai mult, prin numirea sa ca vicecăpitan, Gâlcă este convins că cei de la FCSB au făcut ”mult mai mult” pentru un fotbalist de doar 19 ani, care nici nu s-a remarcat ca fiind un lider.

Nu îl cunosc foarte bine, trebuie să îl cunosc personal şi cum este el, dar cred că s-a pus prea multă presiune. Să îl faci căpitan deja este mult mai mult.

E un jucător tânăr care cred că are o scădere de formă, dar poate fi ajutat să îşi revină la forma pe care a avut-o înainte.

Nu este un lider, chiar dacă sunt unii pe care la 18 ani poţi să îi pui căpitani şi cresc de la meci la meci, dar nu cred că deocamdată este un lider prin ceea ce este el şi ca persoană şi ca fotbalist”, a declarat Costel Gâlcă, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: costel gâlcă 

viewscnt
Articole similare