Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a descurcat cuplul Dawa - Tamm la meciul cu West Ham? Verdictul lui Basarab Panduru: ”S-ar putea să aibă probleme” | EXCLUSIV

Cum s-a descurcat cuplul Dawa - Tamm la meciul cu West Ham? Verdictul lui Basarab Panduru: ”S-ar putea să aibă probleme” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Joi seara, FCSB a fost la un pas de a obţine un rezultat important împotirva lui West Ham, dar speranţele roş-albaştrilor au fost năruite de un penalty inventat de arbitru. În final, partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea englezilor.

După ce a deschis scorul în prima repriză prin Andrei Cordea, FCSB a intrat la pauza confruntării cu West Ham în avantaj şi spera că poate smulge măcat un punct de pe London Stadium.

Însă, după ce arbitrul Benoit Bastien a inventat un penalty în favoarea englezilor, jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică şi-au pierdut încrederea şi au fost învinşi cu 3-1.

Deşi cuplul Dawa - Tamm a arătat mult mai bine în centrul apărării FCSB-ului, Basarab Panduru încă nu crede în abilităţile camerunezului.

După ce i-a numit ”cei mai slabi fundaşi din toate timpurile”, expertul Orange Sport l-a menajat de această dată pe Joonas Tamm, dar pe Joyskim Dawa nu, deşi l-a luat mai uşor decât anterior.

Cum s-a descurcat cuplul Dawa / Tamm la meciul cu West Ham?

Pare că parcă meciurile astea ies mai mult în evidenţă (n.r. Tamm şi Dawa), nu trebuie să construiască, trebuie să stea lângă adversar, de cele mai mult ori au băgat alunecări, au scos mingea.

Nu stau la 40 de metri de poartă şi să trebuiască să fugă de atacanţii lor, parcă în situaţiile de luptă se descură bine. Nu l-am văzut prima dată pe Dawa ajungând de multe ori lângă linia de aut.

Parcă e prea mult să părăseşti... că am văzut de multe ori, nu ştiu dacă e corect să facă lucrul ăsta, la multe meciuri a făcut lucrul ăsta.

Sunt momente când părăseşte zona din cadrul porţii, vorbim de jucător de 40 - 60 de milioane de euro, dacă pleci, Tamm s-ar putea să aibă probleme.

Nu ştiu dacă era de galben intrarea aceea, dar a primit galben. După se mai duce o dată acolo cu Antonio, pare că are mingea sub control, dar iar o pierde şi se duce în corner.

Sunt lucruri care mă fac să cred că învaţă uşor, uşor ce trebuie să facă, dar de la etapă la etapă continuă cu aceleaşi greşeli, mă aşteptam să nu le mai facă”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare