Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum şi-a făcut apariţia Ivana Knoll la Argentina - Croaţia, în ciuda zvonurilor că nu va fi lăsată să intre pe stadion la semifinala Cupei Mondiale | FOTO

Cum şi-a făcut apariţia Ivana Knoll la Argentina - Croaţia, în ciuda zvonurilor că nu va fi lăsată să intre pe stadion la semifinala Cupei Mondiale | FOTOgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Ivana Knoll, fosta Miss Croaţia, şi-a făcut apariţia la prima semifinală a Cupei Mondiale, Argentina - Croaţia, pe Lusail, cel mai mare stadion din Qatar.

Ivana Knoll, la Argentina - Croaţia

Knoll, în vârstă de 30 de ani, a venit pe Lusail pentru a susţine Croaţia în meciul cu Argentina, în ciuda zvonurilor conform cărora va fi împiedicată de forţele de ordine să pătrundă pe stadion. 

Ivana Knoll a devenit virală pe reţelele de socializare, după apariţiile sale din timpul meciurilor Croaţiei din Qatar. Născută în Germania, dar crescută în Croaţia este una dintre atracţiile din tribunele acestei ediţii de Cupă Mondială. 

La meciul cu Argentina, fosta miss Croaţia s-a fotografiat cu cei prezenţi pe arenă şi a fost din nou în centrul atenţiei. 

"Pentru a vă informa, ei (n.r. - localnicii) nu o pozează pentru că o plac, ci pentru că nu le place felul în care se îmbracă, nepotrivit culturii noastre. Puteţi confirma cu orice qatarian. O fotografiază pentru că probabil vor s-o denunţe", a susţinut Hassan Al-Jefairi, un om de afaceri din Qatar, conform Bolavip.com. 

Qatar menţine reguli stricte în societate privind felul în care femeile se îmbracă, dar şi reguli în privinţa homosexualităţii. 

Până în acest moment, nicio plângere oficială nu a fost făcută împotriva Ivanei Knoll.

Afla mai multe despre: ivana knollargentina croatia 

viewscnt
Articole similare